Nederlands Deutsch
Feelsogood Tantra, Reiki and workshops


Allerlei

Hier vind je alles over Feelsogood in de media, de Facebook Vriendenkorting en onze voordeelkaart. Hier kun je je aanmelden voor de nieuwsmail of eerst alle informatie erover lezen. Voor diegenen die nog onbekend zijn met Tantra, staat er onderaan de pagina een korte uitleg over wat in onze ogen Tantra is.
Voor meest gestelde vragen en uitgebreide informatie over onze verschillende massages, kunt u een kijkje nemen op de FAQ pagina.
Staat uw vraag er nog niet tussen, laat het ons weten, we staan u graag te woord!

 
Feelsogood in de media (op televisie)
 
In maart 2016 zijn we benaderd door RTL Lifestyle Experience voor een interview over Tantra en Feelsogood. Hieronder kun je het eindresultaat waar wij heel trots op zijn, nog eens bekijken.
 
Feelsogood in de media (in de krant)
 
Donderdag 4 maart 2010
Wie in Delft op zoek gaat naar de vraag wat Tantra nou precies inhoudt, komt voor het antwoord al snel uit bij Roshan (links) en Amisha. “Tantra zet een bewustwordingsproces in gang en ondersteunt je om de vele en vaak tegenstrijdige aspecten van jezelf tot een harmonisch geheel te verenigen zodat je op meer ontspannen en evenwichtigere wijze in het leven kan komen te staan”, antwoordt het bevlogen Tantriki stel van Feelsogood. “Tantra leert je vanuit wederzijds respect en mededogen tussen minnaars/geliefden te genieten van je sensualiteit zonder verlangens te verdringen of uit te leven”. Wie ook wil leren te “beminnen door meditatie en aanraking en daarmee gedachten en geest in hemelse sferen te brengen”, kan voor meer informatie terecht op hun site. TEKST EN FOTO HERMAN BAAS

 

FEELSOGOOD NIEUWSMAIL

Het abonneren op onze nieuwsmail biedt verschillende voordelen, waaronder....

  • profiteren van onze kortingsacties
  • als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen
  • gebruik maken van onze overnachtingsmogelijkheden

 

Feelsogood voordeelkaart
De Feelsogood voordeelkaart is er voor iedereen vanaf 21 jaar. Bij elke massage of sessie ontvang je een stempel. Na 4 stempels worden de bedragen bij elkaar opgeteld waarna je bij de 5e keer een korting van 10% op het totale bedrag ontvangt. Voorbeeld: als je 4 x 70,- hebt uitgegegeven aan een massage of sessie, krijg je bij de 5e massage (10% van 280,-) 28,- korting. Uiteraard is deze korting ook te gebruiken bij een duurdere massage of sessie of bovenop een kortings actie in te zetten. Het bedrag wordt dan in mindering gebracht. Na elke vijfde massage of sessie ontvang je een nieuwe Feelsogood voordeelkaart.
Vraag er naar...de Feelsogood voordeelkaart ligt voor je klaar!
Wordt vrienden van Feelsogood en ontvang altijd 5,- korting
We hebben inmiddels bijna 700 vrienden bij Facebook, waar we heel trots op zijn. Als je vanaf nu vrienden van ons wordt op Facebook, ontvang je als vriend (individueel of stel) altijd 5,- korting op een massage, sessie of workshop. Deze korting krijg je bovendien boven op bestaande actie prijzen. Wil je ons ook volgen op Facebook.....wees van harte welkom in onze Tantra vriendenkring . Op onze website staat de facebook link duidelijk aangegeven. KLIK HIER om onze Facebookpagina te bezoeken.
 

 

 

Wat is Tantra

Het woord Tantra stamt uit het Sanskriet en is afgeleid van het woord tan wat expansie, uitbreiden, laten zien en expressie betekent. Tantra begint bij jezelf, zoals jij bent, in het hier en het nu. Tantra begint waar het verlangen ontstaat om jezelf te leren kennen en je hart te openen voor de vreugde van het liefhebben.

De oorsprong van Tantra ligt zowel in de Hindoestaanse als de Boeddhistische religie en wordt al duizenden jaren beoefend door yogi's en yogini's in India als spiritueel pad. Seksualiteit is een essentieel onderdeel van dit spirituele pad. Het doel van Tantra is om mannelijke en vrouwelijke energie te verbinden, om contact te krijgen met jouw eigen bron en innerlijke wijsheid. Je leert de verbinding te maken tussen je seksuele en harts- energie. Veelal wordt gedacht dat Tantra alleen met seksualiteit te maken heeft. Tantra is echter een levensfilosofie waarbij genieten en ontspannen de belangrijkste ingrediënten zijn. Vanuit een respectvolle en liefdevolle benadering gaat het er om, te komen tot je kwetsbaarheid en intimiteit in een harmonieus contact met jezelf en de ander.

Binnen Tantra neemt seksualiteit echter wel een belangrijke plaats in omdat het de basisenergie van de mens is. Omdat wij het meest gekwetst zijn in juist die energie, zijn we bewust of onbewust ons hele leven op zoek naar het terugvinden van die energie.
Door onderdrukking van onze seksualiteit is het gevolg dat onze levensenergie vaak voor een belangrijk deel is geblokkeerd en onze gezondheid op lichamelijk en geestelijk niveau is aantast.

Dit gebied laat Tantra je weer ontdekken en ontplooien met respect voor jouw persoonlijke grenzen en de grenzen van die ander. Tantra biedt je aan om op een liefdevolle manier met elkaar om te gaan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De missie van Tantra is dat we echtere, meer complete mensen worden door onze eigen sensuele spiritualiteit te erkennen en te stimuleren.

Het middel daarvoor is het bereiken van extase. In extatische toestand stroomt de levensenergie optimaal door de zeven energiecentra (chakra’s) van het lichaam en hebben we optimaal contact met de kosmische energie. Vanwege het energetische evenwicht dat daardoor ontstaat, komen zowel lichaam als psyche beter in balans, waardoor we een hogere staat van bewustzijn kunnen bereiken.

 
Let op! Wij beoefenen alles op deze website uit op een serieuze wijze en zijn géén bedrijf dat gericht is op seksuele activiteiten. Daarom distantiëren wij ons ook van elke verbondenheid met de seksindustrie  zoals bijv. escortservices, privé adressen of massagesalons.
Exotic India