Nederlands Deutsch
Feelsogood Tantra, Reiki and workshops

 


Contact

 

Wij nodigen je uit voor een Tantramassage, Tantra sessie, Tantrasessie Interactief, Reikibehandeling of een Wellness Massage in onze praktijk.

We zijn in augustus 2017 verhuisd van het pittoreske Delft, waar we meer dan tien jaar vele enthousiaste, lieve, sympathieke en leuke mensen uit binnen- en buitenland hebben mogen begroeten en ontmoeten, naar een nieuwe, mooie locatie vlak langs de bosrand in regio Emmen, provincie Drenthe.
Ook op onze nieuwe locatie doen we onze uiterste best om iedereen weer het vertrouwde FeelsoGood gevoel te geven. Parkeren is gratis. Douche cq opfrisruimte is aanwezig.

Voor stellen/koppels zijn er gezellige en aantrekkelijk overnachtings-mogelijkheden in de nabije omgeving en voor individuelen hebben we een gezellige knusse logeerkamer ingericht. Leuk om de dag erna geheel ontspannen aan de terugweg te beginnen of misschien nog een tijdje te genieten van de mooie omgeving, inspirerende bossen of op cultureel niveau het veelzijdige Emmen ontdekken met haar vele terrasjes en gezellige winkels....

Voor afspraken of vragen zijn we telefonisch doordeweeks bereikbaar tussen 9.30 - 16.30 uur op tel.nr +31 (0) 6 487 69 593. Uiteraard kun je ons ook altijd mailen via feelsogood@xs4all.nl of info@feelsogood.nl.
Let op! Telefoonnummers zonder nummervermelding (privénummers) worden niet aangenomen.

Voor vragen: kijk op de FAQ pagina of jouw vraag er tussen staat. Zoniet, dan staan we je graag te woord.

Warm welkom, Roshan & Amisha

Website :
www.feelsogood.nl

E-mail adres :
info@feelsogood.nl
feelsogood@xs4all.nl

Vind ons leuk bij Facebook Wordt vrienden van ons op Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Let op! Wij beoefenen alles op deze website uit op een serieuze wijze en zijn géén bedrijf dat gericht is op seksuele activiteiten. Daarom distantiëren wij ons ook van elke verbondenheid met de seksindustrie  zoals bijv. escortservices, privé adressen of massagesalons.
Exotic India