Nederlands Deutsch
Feelsogood Tantra, Reiki and workshops

 


Ontspanningsmassage

De Ontspanningsmassage gegeven door Roshan (m) of Amisha (v) is een cadeau voor jezelf en bedoeld voor iedereen!

Een Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken. Een Wellnessmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam centraal staat. De massage zorgt voor een diepe ademhaling, helpt lichaam en geest beter tot rust te brengen, los te komen van de dagelijkse stress, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.
Een ontspanningsmassage is erg geschikt als je jezelf uitgeblust of vermoeid voelt of last hebt van verkrampte en pijnlijke spieren.
Een Ontspanningsmassage is aangenaam om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid. Maar ook wanneer je niets mankeert kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.

Effectieve ontspanningstechnieken uit de intuïtieve massage en Reiki gecombineerd met grote strijkingen. Een aromaverdamper en een rustgevend muziekje zijn aanwezig. Tijdens de massage wordt er vrijwel niet gesproken. Ervaar zelf de weldaad van warme aanrakingen tijdens de massage en de nieuwe ruimte en energie die in jezelf vrij komt, waar je na de massage nog langere tijd gewaar van zult zijn.

Let op!
Een ontspanningsmassage is een massage waarbij alleen de achterzijde van het lichaam gemasseerd wordt.
Een ontspanningsmassage is geen Tantramassage en bevat dus ook geen Tantrische elementen.


  • Het tarief voor een ontspanningsmassage is:
    60 minuten 50,-

U kunt terecht voor een ontspanningsmassage op maandag t/m vrijdag met aanvang tussen 12.00 - 16.30 uur.

Voor een afspraak Klik hier.
Voor afspraken op dezelfde dag, graag telefonisch tot 2 uur van te voren
.

   

 

 

 

 

 

 

 

 
Let op! Wij beoefenen alles op deze website uit op een serieuze wijze en zijn géén bedrijf dat gericht is op seksuele activiteiten. Daarom distantiëren wij ons ook van elke verbondenheid met de seksindustrie  zoals bijv. escortservices, privé adressen of massagesalons.
Exotic India