Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Man to man Tantra

Roshan is voor afspraken doordeweeks telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +316 48769593. De Tantramassages zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag met aanvangstijden tussen 11.00 en 17.00 uur en in de avond om 19.00 uur.

Man to man” massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Als je als man op zoek bent naar een massage die Tantrische elementen bevat en jouw voorkeur uit gaat naar een man, dan is dit wellicht iets voor jou. De massage wordt geleid door Roshan.

Je ontvangt een massage geheel gebaseerd op Tantrische inzichten gecombineerd met een lingam massage. De kern van de massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan over het hele lichaam. Bij langdurig opwekken van seksuele energie kan deze worden opgebouwd tot een lichaamsomvattend orgasme.

Tijdsduur is ca. 90 minuten
€ 75,-


Complete Tantric Relaxation

Als je op zoek bent naar de meest ultieme Tantra sessie, dan is de Complete Relaxation wel iets voor jou!
Bij deze massage die gebaseerd is op Tantrische inzichten kun je in alle rust experimenteren met het verkennen van je grenzen.
De Complete Relaxation is ook een complete ontspanning.  Onderdelen van de massage zijn oa “Awakening The Senses” een aanraakritueel en een uitgebreide lingam massage.

De kern van de massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan over het hele lichaam.  Bij langdurig opwekken van seksuele energie kan deze worden opgebouwd tot een lichaamsomvattend orgasme.

Een ultiem ontspannende Tantra sessie waarbij genieten en ontspanning centraal staat…! 

Tijdsduur is ca. 90 minuten
€ 85,-

Nuttige informatie

Voor vragen verwijzen we je graag door naar de FAQ pagina van deze website