Wees welkom

Voor Tantra & massage, Wellness en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra is je goed voelen

Tantra voor stellen

Een zuivere Tantramassage is een individuele Tantramassage. De reden daarvan is dat je dan niet afgeleid kan worden door geluiden van je partner of geneigd bent op elkaar te letten. Dit zijn ongewenste situaties die wij liever niet willen creeren.Deze storende factoren verbreken het diepe contact met jezelf dus ook de Tantrische Flow.

Uiteraard ben je als stel/koppel van harte welkom om een afspraak te maken voor jullie samen op één dagdeel tegelijk. Het betreft dan altijd een Tantramassage individueel waarbij gekozen kan worden uit onderstaande massages:

Tantra voor de vrouw

Tantra voor de man

Maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en in de avond om 19.00 uur.

Een afspraak maken kan uiterlijk twee uur van tevoren

Voor het maken van een afspraak voor vandaag of morgen raden we je aan te bellen met (+31) 06 487 69 593. Lukt dat niet direct stuur dan gerust een sms of appje

Voor een afspraak verderop in de tijd kun je ook een email sturen naar info@feelsogood.nl

Voor vragen verwijzen we je graag door naar de FAQ pagina van deze website

Wij wonen aan de “rand” van een prachtig groot en uitgestrekt bos, dus wanneer de ene partner heerlijk aan het genieten is van een massage kan de ander de mooiste omgeving gaan bekijken, de heerlijke boslucht in zich opnemen of de stad Emmen bekijken. Emmen is groot! Er is veel te beleven…..