Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Tantra voor de man

Tantra geboden door Amisha

Tantra sessies zijn mogelijk op onderstaande tijdstippen.

  • Maandag tot en met vrijdag om 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur.

Tantramassage Basic

Deze massage is gebaseerd op de leer van de Tantrische Inzichten.
Het bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam. Naarmate de sessie vordert, worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Lingam in de sessie meegenomen. De Lingam bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
Bij deze Tantra sessie ligt de kern ook in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning tot verruiming van je bewustzijn.

Tarieven

60 minuten € 85
75 minuten € 105
90 minuten € 125

Tantramassage Sensitive

De Tantramassage Sensitive is een Tantra Basic maar dan uitgebreid met een Tantrisch ritueel waarbij op zeer zachte wijze de zinnen worden geprikkeld door middel van veren en een doek.

De kern van deze vorm ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

Tarieven

75 minuten € 115
90 minuten € 135

Begeleiding persoonlijke ontwikkeling vanuit Tantrische inzichten

Tantra is bedoeld om blokkades op te lossen. In deze sessie wordt je begeleid in je persoonlijke onwikkeling vanuit Tantrische inzichten. De Tantra sessie is voor de man die bewust wil groeien naar meer plezier en vrijheid in het leven, zonder daarbij persoonlijke waardigheid te verliezen.

Vanuit mijn ervaring in de Tantra kan ik je sturing geven bij allerlei moeilijkheden waar je in je leven tegen aan loopt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan lastige situaties in relaties, (seksuele) onvrede, familiepatronen, conflictsituaties en meer. Deze sessie is afgestemd op je persoonlijke vraag.

Geef in een email, gericht aan feelsogoodamisha@xs4all.nl een korte beschrijving van je vraag of probleem en wat je wilt bereiken met de sessie.

Tarief

€ 50 per 45 minuten
€ 100 per 90 minuten