Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Tantra voor de man

Tantramassages geboden door Amisha

Tantramassage Basic

Deze basismassage is gebaseerd op de leer van de Tantrische Inzichten.
De massage die je ontvangt, bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Lingam in de massage meegenomen. De Lingam bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
Bij deze Tantramassage ligt de kern ook in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning tot verruiming van je bewustzijn.

Tarieven

60 minuten € 85
75 minuten € 105
90 minuten € 125

Tantramassage Sensitive

De Tantramassage Sensitive is een Tantramassage Basic maar dan uitgebreid met een Tantrisch ritueel waarbij op zeer zachte wijze de zinnen worden geprikkeld door middel van veren en een doek.

De kern van deze massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

Tarieven

75 minuten € 115
90 minuten € 135

Nuttige informatie

Voor vragen verwijzen we je graag door naar de FAQ pagina van deze website