Wees welkom

Voor Tantra & massage, Wellness en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra is je goed voelen

Voor de vrouw door Amisha

Tantrasessie voor de vrouw

Tantra is bedoeld om blokkades op te lossen. De Tantrasessie is voor iedereen die bewust wil groeien naar meer plezier en vrijheid in zijn volwassen leven, zonder daarbij persoonlijke waardigheid te verliezen. Je kunt een Tantrasessie ook inzetten om een vaste Tantrapartner aan te leren trekken.

Vanuit mijn ervaring in de Tantra kan ik je sturing geven bij allerlei moeilijkheden waar je in je leven tegen aan loopt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan lastige situaties in relaties, (seksuele) onvrede, familiepatronen, conflictsituaties en meer.

Een Tantrasessie is afgestemd op je persoonlijke vraag. Er vindt geen Tantramassage plaats.

Voor een Tantrasessie ben je van harte welkom bij ons in de praktijk maar je kunt ook kiezen voor een Tantrasessie via een belafspraak maar Whatsapp is ook mogelijk zodat je de sessie gewoon thuis in alle rust kunt ontvangen.

Geef in een email gericht aan Amisha een korte beschrijving van je vraag of probleem en wat je wilt bereiken met de sessie.
Vermeld voor het betaalverzoek meteen je naam, IBAN nummer en woonplaats.
Het zou heel fijn zijn als je ook een aantal tijdstippen opgeeft wanneer je in de gelegenheid bent.

tot 60 minuten € 80
tot 90 minuten € 120
tot 120 minuten € 160

Bij een belafspraak mail ik je van te voren een betaalverzoek van 1 uur. Zodra je dat bedrag hebt gestort, komen we tot het maken van een definitieve afspraak. Neemt de sessie meer tijd in beslag dan verrekenen we dat na afloop.