Wees welkom

Voor Tantra & massage, Wellness en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra is je goed voelen

Voor de vrouw met Roshan

Maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en in de avond om 19.00 uur.

Met Roshan een afspraak maken kan uiterlijk twee uur van tevoren

Voor het maken van een afspraak voor vandaag of morgen raden we je aan te bellen met (+31) 06 487 69 593. Lukt dat niet direct stuur dan gerust een sms of appje

Let op! Telefoonnummers zonder nummervermelding worden niet aangenomen. Als je toch een afspraak wilt maken met een geheim nummer spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in op de voicemail. Daarna kun je een telefoontje verwachten

Voor een afspraak verderop in de tijd kun je ook een email sturen naar roshan@feelsogood.nl

Voor vragen verwijzen we je graag door naar de FAQ pagina van deze website

Onderstaande Tantramassages vinden plaats in een warme, Oosters ingerichte en sfeervol verlichte ruimte met bijpassende muziek op de achtergrond. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde en huidvoedende amandelolie, bestaande uit een mix van Jojoba en Vitamine E.
In een veilige omgeving helemaal jezelf zijn, schaamte en schuldgevoelens loslaten en in alle rust je overgeven aan de liefdevolle aanrakingen. Vooraf is er gelegenheid tot het stellen van vragen en uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke grenzen.

Ontspanningsmassage gebaseerd op Tantrische inzichten voor de vrouw

Als de stap naar een Tantramassage te groot is vanwege het te intieme karakter en je bent nieuwsgierig of om welke reden dan ook voornemend om jezelf een Tantramassage kado te doen dan kan deze massage een mooie instap zijn. Tijdens deze massage is het dan makkelijker jezelf op ontspannen wijze te kunnen overgeven doordat de yoni en sterk prikkelende erogene zones zoals borsten, billen en de binnenzijde van de benen gemeden worden.

60 minuten  € 50

Tantramassage Basic voor de vrouw

De Tantramassage Basic bestaat uit een Tantramassage en een Yoni massage, gebaseerd op jouw persoonlijke grenzen.

60 minuten  € 50
75 minuten  € 60
90 minuten  € 70

Tantramassage Sensitive voor de vrouw

De Tantramassage Sensitive bestaat uit een Whole Body- en Yoni massage en heeft als uitbreiding “Awakening the Senses”, een Tantrisch aanraakritueel..

75 minuten  € 60
90 minuten  € 70

Tantramassage Classic voor de vrouw

De Tantramassage Classic bevat Tantrische elementen bestaande uit “Awakening the Senses” :
(Tantrisch aanraakspel waarmee de zinnen op zeer zachte wijze worden geprikkeld) ), een liefdevolle, sensuele Tantramassage en een uitgebreide Yoni massage.

  90 minuten € 75
120 minuten € 85

Recensies

Onderstaande een aantal reacties die met toestemming van de afzender anoniem of voorzien van de voornaam, initialen en/of woonplaats mochten worden geplaatst.

Na de drempel om mezelf te laten verwennen direct een gevoel van opluchting bij de ontmoeting van Roshan. Een warme vriendelijke man die me snel op mijn gemak stelde. De kamer heerlijk op temperatuur met kaarsjes, zacht licht en fijne muziek en dan de mooi opgebouwde tantramassage… het overtrof mijn verwachtingen. Ongewoon genieten :-), een groot kado voor mezelf, echt blij mee!! Inge

________________________________________________________________________

Hey Roshan, ik vond het echt heel fijn. Ik was heel benieuwd van te voren en keek er naar uit, maar vond het ook wel spannend hoor.
Maar jij hebt wel een gave om de sfeer veilig en vertrouwd te maken. Dat is echt fijn. Dan kan en durf ik me ook gewoon over te geven en ontspannen. Ook achteraf nu heb ik er een goed gevoel over.
Wat ik vanmiddag al aangaf is, dat ik me sedert ik een paar keer bij je ben geweest me beter in mijn vel voel zitten. Ik voel me vol zelfvertrouwen, zowel op werk als privé. Volgens mij straal ik dat ook uit, ook als vrouw, en krijg ook leuke reacties. Mannen zien me weer staan en laten dat ook weten. Echt leuk.
Ik heb dit veel te lang niet gevoeld zo. Jammer achteraf.  Op mijn werk heb ik opeens meer en betere contacten.
Groet, A

________________________________________________________________________

Beste Roshan, de ervaring was onvergetelijk zoals ik ook al aangaf tijdens onze eerste kennismaking. Ik heb de tintelingen in mijn lichaam, die jouw handen en jouw warmte te weeg hebben gebracht, nog dagen gevoeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt.
J

________________________________________________________________________

Namaste Roshan en ontzettend bedankt voor de werkelijk fantastische massage. Ik had het al een beetje zo ingeschat gezien mijn eigen ervaringen maar de anderhalf uur vlogen nog sneller voorbij dan ik had gedacht. En dat in een toestand van volkomen vertrouwde en liefdevolle aandacht van jou. Werkelijk onvoorstelbaar hoe je er moeiteloos in slaagde me volledig te ontspannen en te genieten van de flow van jouw tintelende en warme handen. Ik zweefde daarna naar huis, en dat gevoel bleef dagen lang aanwezig. En kan ik nog moeiteloos oproepen.
I A.

________________________________________________________________________

Het is twee weken geleden, maar nog iedere dag is er wel ergens een energiestroom, een moment van vreugde veroorzaakt door de geweldige tantra massage die ik van Roshan mocht ontvangen.
Het is een feest van ongedwongen streling, liefdevolle aanraking en vooral lange lijnen geweest. De massage is vanaf het eerste moment dat jouw hand mijn huid raakte tot en met het laatste moment één uitgesponnen, intensieve streling.  Een naadloos verloop van het ontspannen raken tot een diepe ontspanning waarbij ik in een gevoel van oneindigheid kwam, zowel qua ruimte als tijd.   De lichte desoriëntatie na afloop gold ook mijn tijdsbesef. Anderhalf uur, maar het voelt als tweeënhalf.  Het ongedwongen en oprechte geven, heb ik ook ervaren tijdens het maken van de afspraak, toen Amisha mij een sessie met Roshan adviseerde.  Bedankt voor deze kennismaking met Tantra.
Anne