Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hieronder gemakkelijk vinden in het overzichtelijke  uitklapmenu. 

Massages zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en in de avond om 19.00 uur.

Het is mogelijk om op de dag zelf telefonisch een afspraak te reserveren. Een afspraak dient wel uiterlijk één uur van te voren bevestigd te zijn. De kans dat een afspraak doorgang kan vinden, is uiteraard groter als je bijvoorbeeld één of twee weken van te voren reserveert.

Doordat je bij een Tantramassage bezig bent met het opwekken van seksuele energie wordt deze snel verward met een erotische massage.

De seksuele energie die wordt opgewekt bij een Tantramassage is echter een belangrijke energie die wordt benut en niet “uitgeleefd” zoals doorgaans in een erotische massage.

Wanneer je kiest voor een Tantramassage doe je dat bijvoorbeeld vanuit nieuwsgierigheid, het verruimen van je bewustzijn of meer kunnen genieten van je spirituele sensualiteit, dus met de wetenschap dat je niet werkt aan het vervullen van puur en alleen lichamelijke verlangens maar vooral aan de gang te gaan met en voor jezelf.

In de Tantramassage word je begeleid bij het ‘naar binnen’ redigeren om inzichten over jezelf te vergaren en jezelf beter te leren kennen. De inzichten zijn bedoeld om een proces op gang te brengen om je intieme hartverlangens te gaan vervullen.

Tantra is een Eeuwenoude Hoge Kunst om seksuele extase te bereiken met als doel balans in jezelf te brengen. Het is een Sanskriet woord dat Kosmisch weefsel betekent. De eerste 3 letters ‘ Tan’ staat voor expressie en ‘tra’ staat voor bevrijding of verruiming. Tantra begint bij jezelf helemaal zoals je bent in het hier en nu.

Een zuivere en pure Tantramassage is een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve en sensuele massage met van oorsprong Oosterse elementen. Je kunt hierbij denken aan concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en seksuele energie. De kern van een Tantramassage ligt in het bijzonder in het langdurig opwekken van seksuele energie waarmee Tantrische energie ontstaat. Deze waardevolle energie wordt  verspreidt over het hele lichaam waarmee energie doorstroming wordt bevorderd  en verruiming van het bewustzijn ontstaat.

Een Tantramassage doe je om in overgave te genieten van je spirituele sensualiteit zonder hindernissen als schaamte, schuldgevoel of wantrouwen als je geen vaste Tantrapartner hebt. Met de Tantramassage bieden we je de mogelijkheid om Tantra te praktiseren, je huidige zelfkennis en intimiteit bewust te ervaren en jezelf te initiëren op het Tantrische Spirituele pad. Als je eenmaal weet waar jij jezelf op dat pad begeeft en je leeft met de intentie je hartsverlangens te vervullen dan dagen we je middels een Tantramassage of Tantrasessie uit een nieuw persoonlijk doel te introduceren. Dit doe je om goed voor jezelf te kunnen zorgen op weg naar vervulde verlangens verwezenlijkte ideeën en een overweldigend gevoel van welbehagen.

In de rol van de ontvanger kom je in de gelegenheid een innerlijke reis te maken, om de schatten van je eigen lichaam te ontdekken. Een Tantramassage bestaat uit een combinatie van liefdevolle, vloeiende, warme en sensuele aanrakingen over het hele lichaam welke je in volledige overgave kan ontvangen. Diepe ontspanning en zinnenprikkelend genot, doen je seksuele energie ontwaken. Sensuele aanrakingen brengen verdieping en verfijning van je gevoelsbeleving en tastzin.

De massage helpt je optimaal te kunnen genieten van je spirituele sensualiteit, terwijl je meer bewust wordt van je extatische reactie en de kracht daarvan. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones, de gevoelige gebieden van het lichaam bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt als het ware meegevoerd naar een toestand van ware extase. Als je deze opwinding vasthoudt, zal je seksuele gevoeligheid vergroten.
Je hele lichaam wordt één erogene zone, gevuld met steeds subtielere en meer extatisch wordende sensuele gevoelens. Met aandacht en respect wordt de Lingam /Yoni in de massage meegenomen maar pas wanneer je gevoel daarmee helemaal in overeenstemming is.

Volgens de Taoïstische filosofie bevat de Lingam/Yoni reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op de corresponderende organen in het lichaam.

De energieën die tijdens een Tantramassage vrijkomen kunnen dagenlang zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel en innerlijke rust. Dit zijn de elementen om te komen tot ruimte in jezelf, jezelf beter te leren kennen en voelen. Je vergaart dieper inzicht over gedrag dat je doorgaans hanteert in contact of verbinding met jezelf en met anderen, rekening houdend met gevoelens van jezelf en van anderen, op weg naar een ruimer en plezieriger bewustzijn.

Velen van ons vechten tegen emotionele pijn. Wanneer je een Tantramassage ontvangt kun je de weg vrij maken voor een “emotional healing”. De massage is een waardevolle aanvulling in je ascentieproces.

De meest serieuze Tantramassage is de individuele vorm. Dat is omdat je dan niet afgeleid kan worden door geluiden van je partner of geneigd bent op elkaar te letten. Deze storende factoren verbreken het diepe contact met jezelf en de Tantrische Flow.

In de rol van de ontvanger kun je volledig jezelf zijn en accepteren zoals je bent. Er bestaat veel respect voor persoonlijke grenzen. Er is ruimte om je grenzen voorafgaand of tijdens de massage aan te geven zodat er niets wordt gedaan wat je niet prettig vindt.

Nee, wij geven geen prostaatmassages

Vanwege de gelijkwaardigheid in Tantra zijn we beiden bij een Tantramassage ongekleed, tenzij daar bezwaar tegen is. In dat geval dragen wij als gever een omslagdoek of Pareo.

Mocht de stap naar een Tantramassage te groot zijn, dan kun je als eerste stap een ontspanningsmassage overwegen, eventueel gebaseerd op Tantrische inzichten.

Ons aanbod is afgestemd op de kwaliteiten binnen ons bereik. Als een vrouw/vrouw Tantramassage niet in ons aanbod staat, heeft dat daarmee te maken.

Tantra is om blokkades op te lossen en zo balans te creëren. Juist in het gebied van de Yoni of Lingam kan gekomen worden bij blokkades als schaamte, schuld, wantrouwen en eventueel misbruik. Daarom is een Yoni of Lingammassage gebruikelijk binnen een Tantramassage maar dat hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt .

Als je bijvoorbeeld het probleem van vroegtijdige zaadlozing op Tantrische wijze wilt aanpakken. Dan is een Lingammassage ongewenst. Het eerste dat je dan nodig hebt is ‘kalmeren’. Een Tantramassage waarbij geen Lingammassage wordt toegepast is dan het uitgangspunt.

Je wordt in een veilige omgeving op liefdevolle wijze begeleidt naar diep, eerlijk en intiem contact met jezelf. Als dit succesvol verloopt wordt je geleerd dit contact tijdens de hele massage te onderhouden. Je zult meer en meer verdieping vinden in je gevoelswereld. Met de inzichten die naar de oppervlakte komen kun je gemakkelijker de ongewenste patronen doorzien waar je eerder meestal niet gewaar van was. Je geeft hiermee een degelijke basis jezelf in een proces op natuurlijke wijze van het probleem af te helpen doordat je de ongewenste patronen leert ombuigen naar gewenste patronen. Je zult gaan dat je ook in het dagelijkse leven op meer ontspannen wijze in contact met jezelf en anderen komt te staan en je automatisch meer plezierigere situaties aantrekt.

Laat ons voorafgaand aan de massage gerust weten wat je affiniteit met Tantra is en/of wat je met de massage wilt bereiken.

De Tantramassage zou je in een proces kunnen brengen waarbij je wel wat steun en sturing kunt gebruiken. Je kunt daarvoor een Tantrasessie in ons aanbod overwegen.

Bij Tantra wordt niet naar een ejaculatie (zaadlozing) gestreefd, maar deze wordt zolang mogelijk uitgesteld. Als het moment komt, is het je eigen beslissing. De bedoeling is om een zaadlozing zo lang mogelijk uit te stellen om de Tantrische energie te kunnen opwekken. Als je ervoor kiest niet te ejaculeren, is er een prachtige ademhaling en spiercontrole techniek die kan helpen om een lichaamsomvattend orgasme tot stand te brengen. Daarmee is de weg naar een orgasme belangrijker; een spel van wisselende energie dat kan leiden tot een lichaamsomvattend orgasme. Bij totale overgave maakt een energiestroom zich van je meester waarna je volledige vrijheid en ontspanning ervaart en nog dagen lang gewaar kan zijn van een gevoel van zelfverzekerdheid en welbehagen .

Een langer orgasme ervaren over het hele lichaam kan worden bereikt wanneer er juist niet naar wordt gestreefd. Dit doe je niet met je hoofd /gedachten/lichamelijke verlangens maar met je hart. Dit vereist veelal een omschakeling.

Het is handig om een pareo/omslagdoek of als je daarvan niet in het bezit bent, een handdoek mee te nemen die je om je heen kunt slaan. Wij verzorgen verder alle benodigdheden. Als je gedurende de wintermaanden snel last hebt van koude voeten, dan kun je sokken meenemen die je kan dragen tijdens de massage.

Afhankelijk van de oorzaak van het probleem, kan Tantra verhelderend werken. Er zijn krachtige Tantrische technieken die zowel vrouwen als mannen kunnen helpen een orgasme te bereiken. Met deze technieken leer je seksuele energie meestal veel verder op te bouwen dan je doorgaans beleeft in de gewone seksualiteit. Je leert jezelf instinctmatig richting te geven de weg vrij te maken tot het kunnen bereiken van een orgasme. Wanneer je die controle leert beheersen, beweeg je in de richting van een hoger, meer krachtig tot zelfs lichaamsomvattend orgasme, ook wel multi-orgasme of Tantrisch orgasme genoemd. Hiermee smelten emotionele blokkades op krachtige wijze weg zodat je levensenergie ook wel Prana genoemd weer beter zal gaan doorstromen. Wanneer energie in je lichaam beter door gaat stromen kunnen lichamelijke en psychische ongemakken/kwalen verminderen tot verdwijnen. Welk termijn daarvoor staat is afhankelijk van hoe diep de kwaal is ingesleten.

Nee, Penetratie met bewustzijn is een onderdeel van de Eeuwenoude Hoge Kunst, evenals gebruikmaking van de mond en de tong. Deze oefeningen zijn bedoeld om te praktiseren met een vaste Tantrapartner (Vaste Tantrapartners zijn meestal geliefden die middels het regelmatig praktiseren van Tantra zich op het pad begeven van het steeds weer en meer verruimen van het bewustzijn).
Deze Tantrische energie-uitwisseling doe je niet voor het vervullen van lichamelijke verlangens maar om verruiming te brengen in je bewustzijn.

 

Ons aanbod is geschikt voor iedereen vanaf 21 jaar die in goede lichamelijke conditie verkeert en bereid is de aandacht te richten op het uitbreiden van zelfkennis.

Bij verminderde weerstand, bijvoorbeeld in een herstelperiode na een operatie of bij medicijngebruik adviseren wij een Tantramassage uit te stellen. Wanneer je onder behandeling bent bij een arts, behandelaar of specialist, ben je er verantwoordelijk voor dit voorafgaand aan het maken van de afspraak te melden.

Wij maken gebruik van natuurzuivere massageolie die doorgaans goed wordt verdragen. Wanneer je weet dat je gevoelig bent voor massageolie, denk hierbij aan allergische reacties, geef dit dan tijdig aan zodat we met elkaar een passende oplossing kunnen bedenken.

We zijn geïnitieerd in de Tantra en luisteren naar onze Sanskrietnamen: Roshan en Amisha. Amisha betekent puur en zuiver en Roshan schijnend licht.

Namasté is een groet en een mudra (gebaar). Het woord heeft zijn oorsprong in het Sanskriet “nam” (buigen) en betekent “ik buig voor jou”.

Lingam is de Sanskriet benaming voor het mannelijk geslacht en betekent ‘Pilaar van Licht”. Yoni is de Sanskriet benaming van het vrouwelijk geslacht en betekent ‘Heilige plaats’.

 

Binnen Tantra zijn er  verschillende stromingen.
De kern van een Tantramassage is binnen alle stromingen gelijk; Tantra praktiseren doe je vanuit de intentie om vanuit liefde innerlijke spirituele vrijheid, of zo je wilt  ‘verlichting’ te laten ontstaan.

Er vindt geen intakegesprek plaats. Je kunt natuurlijk wel bij aanvang in het kort vertellen waar je aan wilt werken en is er ruimte om je persoonlijke grenzen te bespreken.

Bij Feelsogood is er geen mogelijkheid om als stel op hetzelfde moment een Tantramassage te ontvangen. De fysieke ruimte is daarvoor helaas te beperkt. Uiteraard is een individuele massage wel een mogelijkheid. Als dan de wens is om achter elkaar een massage te ondergaan, doen wij dat overdag.
De man wordt dan gemasseerd door Amisha (v) en de vrouw door Roshan (m).

Wel is er een mogelijkheid voor een interactieve Tantramassage of Workshop. Meer informatie hierover is te vinden op onze website in het aanbod voor stellen.