Wees welkom

Voor Tantra & massage, Wellness en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra is je goed voelen

FAQ

Wat is TantraTantra is een Eeuwenoude Hoge Kunst om seksuele extase te bereiken met als doel balans in jezelf te kunnen brengen. Het is een Sanskriet woord dat Kosmisch weefsel betekent. De eerste 3 letters ,‘ Tan’, staat voor expressie en‘tra’ staat voor bevrijding of verruiming. Tantra begint bij jezelf helemaal zoals je bent in het hier en nu. Wij bieden je de gelegenheid de belangrijkste ingrediënten in Tantra; liefde en bewustzijn in je sensualiteit te ervaren.Tantra wordt gezien als seksueel, klopt deze aanname?

Veelal wordt gedacht dat Tantra puur en alleen de gewone seksualiteit omhelst, zoals in een erotische massage maar dat is beslist niet zo. Tantra keurt gewone seksualiteit niet af maar Tantra wordt doorgaans als veel intenser ervaren dan gewone seksualiteit. Tantra is genieten van je sensualiteit en daarom leer je optimaal van je zintuigen te kunnen genieten zonder hindernissen als schaamte, schuldgevoel en wantrouwen. Doordat je bij regelmatig praktiseren je zintuigen ontwikkelt, breng je vanzelf ontwikkeling in je bewustzijn. Zo word je uitgedaagd jezelf te ontwikkelen in je persoonlijkheid, steeds wanneer je Tantra praktiseert, ben je op weg naar een hoger en dus plezieriger bewustzijn.Wat is een Tantramassage?

Een goede Tantramassage is een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve, sensuele en erotische massage, met van oorsprong Oosterse elementen zoals; concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en het werken met seksuele energie. De kern van een Tantramassage ligt in het bijzonder in het langdurig opwekken van seksuele energie waarmee een belangrijke vorm van energie ontstaat; Tantrische energie. Deze energie wordt  verspreidt over het hele lichaam waarmee energiedoorstroming wordt bevordert  en hiermee verruiming van het bewustzijn ontstaat.Wat kan ik verwachten van een Tantramassage?

In de rol van de ontvanger kom je in de gelegenheid een innerlijke reis te maken, om de schatten van je eigen lichaam te ontdekken. Een Tantramassage bestaat uit een combinatie van liefdevolle, vloeiende, warme en sensuele aanrakingen over het gehele lichaam welke je in volledige overgave kan ontvangen. Diepe ontspanning en zinnenprikkelend genot, doen je seksuele energie ontwaken. Sensuele aanrakingen brengen verdieping en verfijning van je gevoelsbeleving en tastzin.
De massage helpt je optimaal te kunnen genieten van je spirituele sensualiteit, terwijl je meer bewust wordt van je extatische reactie en de kracht daarvan. Naarmate de massage vordert, worden de erogene zones; de gevoelige gebieden van het lichaam bespeeld. Hierdoor ontstaat seksuele energie. Je wordt als het ware meegevoerd naar en in een toestand van ware (seksuele) extase. Als je deze opwinding vasthoudt, zal je seksuele gevoeligheid vergroten.
Je hele lichaam wordt één erogene zone, gevuld met steeds subtielere en meer extatisch wordende sensuele gevoelens. Met diezelfde aandacht en respect wordt de Lingam /Yoni in de massage meegenomen, wanneer je gevoel daarmee helemaal in overeenstemming is.

Volgens de Taoïstische filosofie bevat de Lingam/Yoni reflexpunten, welke bij stimulatie effect hebben op de corresponderende organen in het lichaam. De seksuele energie ontwaakt; de meest krachtige energie van de mens. Vervolgens wordt deze energie in de massage gebruikt door deze te verspreiden over je hele lichaam, tot in de diepste kern van elke cel van je wezen. Verstopping in je energielichaam wordt opgelost en ontdek het overweldigende gevoel van welbehagen. De massage is er helemaal voor jezelf. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde natuurzuivere massageolie.

Tijdens een Tantramassage zijn vanwege de Tantrische gelijkwaardigheid zowel gever(s) als ontvanger(s) ongekleed. De energieën die tijdens een Tantramassage vrijkomen, kunnen dagenlang zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel en innerlijke rust. Dit zijn essentiële elementen om te komen tot ruimte in jezelf, je seksueel vrij te kunnen/mogen voelen of ruimte voor bezinning te ervaren. Er kan een dieper inzicht ontstaan over gedrag dat je doorgaans hanteert in contact of verbinding met jezelf en met anderen, rekening houdend met gevoelens van jezelf en die van anderen, op weg naar een ruimer en plezieriger bewustzijn.Kan ik verwachten dat er binnen een Tantramassage respect is voor mijn persoonlijke grenzen?

In de rol van de ontvanger kun je volledig jezelf zijn en accepteren zoals je bent. Er bestaat veel respect voor persoonlijke grenzen, welke je voorafgaand aan de massage of tijdens de massage zelf, kunt aangeven. Uiteraard wordt er niets gedaan wat je niet prettig vindt.Ik (v) ben best nieuwsgierig naar een Tantramassage maar mijn angst om mezelf bloot te geven bij een vreemde man, houdt me tegen. Wat kan ik doen?Mocht de stap naar een Tantramassage te groot zijn, dan kun je als eerste stap een ontspanningsmassage overwegen of eventueel vragen naar mogelijke aanpassingen.Ik zou graag als vrouw, een Tantramassage van een vrouw willen ontvangen.

Ons aanbod is afgestemd op de kwaliteiten binnen ons bereik. Als een vrouw / vrouw Tantramassage niet in ons aanbod staat, heeft dat daarmee te maken. Dit is ook de reden waarom bijvoorbeeld een workshop alleen wordt geboden door Roshan. Een Tantrasessie daarentegen is zowel mogelijk bij Roshan als Amisha.Met welke reden wordt de Lingam/Yoni gemasseerd bij een Tantramassage?

Tantra is om blokkades op te lossen en zo balans te creëren. Juist in het gebied van de Yoni/Lingam, kan gekomen worden bij blokkades zoals schaamte, schuld, wantrouwen of eventueel misbruik. Een Yoni of Lingammassage kan daarom plaatsvinden binnen een Tantramassage, maar dat hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt of …. als je bijvoorbeeld het probleem van vroegtijdige zaadlozingen op Tantrische wijze wilt aanpakken. Dan is een Lingammassage ongewenst.

Het eerste dat je dan nodig hebt is ‘kalmeren’.

Dan is een Tantramassage waarbij geen Lingammassage wordt toegepast het uitgangspunt.

Je wordt dan in een veilige omgeving en op liefdevolle wijze begeleidt naar diep, eerlijk en intiem contact met jezelf. Als dit succesvol verloopt, dan leer je jezelf beter kennen, ga je inzien waar ongewenste patronen in je leven ontstaan waar je eerder meestal niet bewust van was. Met de inzichten die je vergaart ontwikkel je de vaardigheid jezelf richting te geven op pad naar meer ontspannen en meer plezierige situaties voor jezelf en je omgeving. Je wordt kalmer en evenwichtiger, waarmee je een degelijke kans kan creeeren op natuurlijke wijze jezelf van het probleem af te helpen.

Laat ons voorafgaand aan de massage gerust weten wat je affiniteit met Tantra is en/of wat je met de massage wilt bereiken.

De Tantramassage zou je in een proces kunnen brengen waarbij je wel wat steun en/of sturing kunt gebruiken. Als dat zo is willen we je graag bijstaan en van dienst zijn met een Tantrasessie.Is er ruimte voor ejaculatie in een Tantramassage?

Bij Tantra wordt niet naar een ejaculatie (zaadlozing) gestreefd, maar deze wordt zolang mogelijk uitgesteld. Als het moment komt, is het je eigen beslissing. Als je wilt ejaculeren zal je niet worden gehinderd maar de bedoeling is om een zaadlozing zo lang mogelijk uit te stellen om de Tantrische energie te kunnen opwekken. Als je ervoor kiest niet te ejaculeren, is er een prachtige ademhaling en spiercontrole techniek die kan helpen om een lichaamsomvattend orgasme tot stand te brengen. Daarmee is de weg naar een orgasme belangrijker; een spel van wisselende energie dat kan leiden tot een lichaamsomvattend orgasme. Bij totale overgave maakt een energiestroom zich van je meester waarna je volledige vrijheid en ontspanning ervaart en nog dagen lang gewaar kan zijn van een gevoel van zelfverzekerdheid en welbehagen .Ik wil een afspraak maken voor een Tantramassage. Moet ik nog iets meenemen?

Het is handig om een pareo/omslagdoek of als je daarvan niet in het bezit bent, een handdoek mee te nemen die je om je heen kunt slaan. Wij verzorgen verder alle benodigdheden. Als je gedurende de wintermaanden snel last hebt van koude voeten, dan kun je sokken meenemen die je kan dragen tijdens de massage.Ik heb veel moeite of ben niet in staat om een orgasme (of zaadlozing) te bereiken. Kan Tantra helpen?

Afhankelijk van de oorzaak van het probleem, kan Tantra verhelderend werken. Er zijn krachtige Tantrische technieken die zowel vrouwen als mannen kunnen helpen om een orgasme te bereiken. Met deze technieken leer je seksuele energie meestal veel verder op te bouwen dan je doorgaans beleeft en leer je je instinct richting te geven; onder controle de weg vrij te maken tot het bereiken van een orgasme. Wanneer je die controle leert beheersen, beweeg je in de richting van een hoger, meer krachtig tot zelfs lichaamsomvattend orgasme, ook wel multi-orgasme of Tantrisch orgasme genoemd. Hiermee smelten emotionele blokkades op krachtige wijze weg zodat je energie weer beter zal gaan doorstomen. Wanneer energie in je lichaam beter door gaat stromen, kunnen lichamelijke en psychische ongemakken/kwalen verminderen tot verdwijnen. Welk termijn daarvoor staat, is afhankelijk van hoe diep de kwaal in je leven is ingesleten en de aandacht en tijd die je eraan zult gaan besteden. Een Tantramassage kan daartoe een krachtig hulpmiddel zijn. Een Tantramassage Intensive is altijd een eerste stap.Vind er penetratie plaats?

Penetratie is alleen bedoeld voor vaste Tantrapartners (zie verderop in de FAQ bij de vraag: Wat zijn vaste Tantrapartners. Bij Tantramassages vindt geen penetratie plaats. De Tantramassages zijn erop gericht om samen te werken met je eigen energie, zo ook je seksuele energie. Wij zullen je aanmoedigen je aandacht te richten op je ademhaling, je eigen lichaam en gevoelens, in plaats van naar buiten te regisseren. Er kan wel Body to Body contact ontstaan om de energetische doorstroom te verhogen en daarmee de massage zo volledig mogelijk te kunnen benutten ter verruiming van het bewustzijn.Is een Tantramassage geschikt voor iedereen?

Tantra is geschikt voor stellen of individuelen van 21 jaar en ouder die beschikken over een goede gezondheid en een degelijk stuk zelfkennis of bereid zijn zelfkennis op te bouwen. Bij verminderde weerstand, bijvoorbeeld in een herstelperiode na een operatie of bij medicijngebruik adviseren wij een Tantramassage uit te stellen. Wanneer je onder behandeling bent bij een arts, behandelaar of specialist, ben je er verantwoordelijk voor dit voorafgaand aan het maken van een definitieve afspraak aan ons te melden. Wij maken gebruik van natuurzuivere massageolie die doorgaans goed wordt verdragen. Wanneer je weet dat je gevoelig bent voor massageolie, denk hierbij aan allergische reacties, geef dit dan tijdig aan, zodat we met elkaar een passende oplossing kunnen bedenken.Wat betekenen onze Sanskriet namen?

We zijn geïnitieerd in de Tantra en luisteren naar onze Sanskrietnamen: Roshan en Amisha. Amisha betekent puur en zuiver en Roshan schijnend licht.Wat betekent Namasté?

Namasté is een groet en een mudra (gebaar). Het woord heeft zijn oorsprong in het Sanskriet “nam” (buigen) en betekent “ik buig voor jou”.Wat is de betekenis van Lingam en Yoni?

Lingam (mannelijk geslacht) betekent ‘Pilaar van Licht”. Yoni (vrouwelijk geslacht) betekent ‘Heilige plaats’.Wat zijn vaste Tantrapartners?

Vaste Tantrapartners zijn meestal geliefden die middels het regelmatig praktiseren van Tantra zich op het pad begeven van het steeds weer en meer verruimen van het bewustzijn.Hoe lang van te voren moet je reserveren?

Het is mogelijk op de dag zelf telefonisch een afspraak te reserveren. Een afspraak dient wel uiterlijk 2 uur van te voren bevestigd te zijn. De kans dat een afspraak doorgang kan vinden, is uiteraard groter als je bijvoorbeeld één of twee weken van te voren reserveert. Om de kwaliteit van elke Tantra massage of sessie te garanderen, geven wij één tot maximaal twee massages of sessies per dag.