Wees welkom

Voor Tantra & massage, Wellness en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra is je goed voelen

FAQ

Hier volgt het overzicht van de meestgestelde vragen. Daarna kun je naar de gele balken omlaag scrollen om het antwoord te vinden.

Wat is het verschil tussen een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten en een erotische massage

Wat is Tantra

Wat is een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Wat kan ik verwachten van een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Kan ik verwachten dat er binnen een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten respect is voor mijn persoonlijke grenzen

Ik (v) ben best nieuwsgierig naar een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten maar mijn angst om mezelf bloot te geven bij een vreemde man, houdt me tegen. Wat kan ik doen

Ik zou graag als vrouw, een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten van een vrouw willen ontvangen

Met welke reden wordt de Yoni of Lingam gemasseerd bij een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Is er ruimte voor ejaculatie in een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Ik wil een afspraak maken voor een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten . Moet ik nog iets meenemen

Ik heb veel moeite of ben niet in staat om een orgasme te bereiken. Kan Tantra helpen

Vindt er penetratie plaats

Wat zijn vaste Tantrapartners

Is een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten geschikt voor iedereen

Wat betekenen onze Sanskriet namen

Wat betekent Namasté

Wat is de betekenis van Lingam en Yoni

Hoe lang van te voren moet je reserverenWat is het verschil tussen een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten en een erotische massageDoor het opwekken van seksuele energie in een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten wordt deze snel verward met een erotische massage. Wij constateren dat uit vragen waarbij levendige verwachtingen worden neergelegd zoals

Doe je ook intiem
Kan ik de masseur/masseuse aanraken
Wordt er toegewerkt naar een happy end
Ik zou vanuit wederzijds respect graag je lichaam onderzoeken of is een wederzijdse massage mogelijk

Dit zijn voorbeelden van ‘naar buiten’ redigeren met de bedoeling om lichamelijke verlangens te vervullen. Daar is natuurlijk niets mis mee in de gewone seksualiteit.

De weg van Tantra ligt echter in de intentie om ‘naar binnen’ te redigeren.
Zo zijn er meer verschillen in benadering.

De seksuele energie die wordt opgewekt bij een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten is een belangrijke energie die wordt benut en niet uitgeleefd zoals doorgaans in een erotische massage.

Het is dus belangrijk dat je wensen én intenties kloppen bij het maken van een afspraak voor een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten .

Wanneer je kiest voor een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten doe je dat bijvoorbeeld vanuit nieuwsgierigheid maar altijd met de wetenschap dat je niet werkt aan het vervullen van lichamelijke verlangens maar om aan de gang te gaan met het verruimen van je bewustzijn.
Dat doe je in de eerste plaats voor jezelf.

In de Massage gebaseerd op Tantrische inzichten word je begeleid bij het ‘naar binnen’ redigeren om inzichten over jezelf te vergaren, jezelf beter te leren kennen. De inzichten zijn bedoeld om een proces op gang te brengen om je intieme hartverlangens te gaan vervullen.Wat is TantraTantra is een Eeuwenoude Hoge Kunst om seksuele extase te bereiken met als doel balans in jezelf te brengen. Het is een Sanskriet woord dat Kosmisch weefsel betekent. De eerste 3 letters ‘ Tan’ staat voor expressie en ‘tra’ staat voor bevrijding of verruiming. Tantra begint bij jezelf helemaal zoals je bent in het hier en nu.Wat is een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Een zuivere en pure Massage gebaseerd op Tantrische inzichten is een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve en sensuele massage met van oorsprong Oosterse elementen. Je kunt hierbij denken aan concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en seksuele energie. De kern van een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten ligt in het bijzonder in het langdurig opwekken van seksuele energie waarmee Tantrische energie ontstaat. Deze waardevolle energie wordt  verspreidt over het hele lichaam waarmee energie doorstroming wordt bevorderd  en verruiming van het bewustzijn ontstaat.

Een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten doe je om in overgave te genieten van je spirituele sensualiteit zonder hindernissen als schaamte, schuldgevoel of wantrouwen als je geen vaste Tantrapartner hebt. Met de Massage gebaseerd op Tantrische inzichten bieden we je de mogelijkheid om Tantra te praktiseren, je huidige zelfkennis en intimiteit bewust te ervaren en jezelf te initiëren op het Tantrische Spirituele pad. Als je eenmaal weet waar jij jezelf op dat pad begeeft en je leeft met de intentie je hartsverlangens te vervullen dan dagen we je middels een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten of Tantrasessie uit een nieuw persoonlijk doel te introduceren. Dit doe je om goed voor jezelf te kunnen zorgen op weg naar vervulde verlangens verwezenlijkte ideeën en een overweldigend gevoel van welbehagen.Wat kan ik verwachten van een massage gebaseerd op Tantrische inzichten

In de rol van de ontvanger kom je in de gelegenheid een innerlijke reis te maken, om de schatten van je eigen lichaam te ontdekken. Als je in je liefdesspel elkaar een massage geeft die gebaseerd is op Tantrische inzichten dan is het gebruikelijk om voor de gelijkwaardigheid allebei ongekleed te zijn. Wanneer je bij ons te gast bent, dan geldt dat niet. Je wordt dan gemasseerd door één van ons in gepaste kleding. Een massage gebaseerd op Tantrische inzichten bestaat uit een combinatie van liefdevolle, vloeiende, warme en sensuele aanrakingen over het hele lichaam welke je in volledige overgave kan ontvangen. Diepe ontspanning en zinnenprikkelend genot, doen je seksuele energie ontwaken. Sensuele aanrakingen brengen verdieping en verfijning van je gevoelsbeleving en tastzin.
De massage helpt je optimaal te kunnen genieten van je spirituele sensualiteit, terwijl je meer bewust wordt van je extatische reactie en de kracht daarvan. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones, de gevoelige gebieden van het lichaam bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt als het ware meegevoerd naar een toestand van ware extase. Als je deze opwinding vasthoudt, zal je seksuele gevoeligheid vergroten.
Je hele lichaam wordt één erogene zone, gevuld met steeds subtielere en meer extatisch wordende sensuele gevoelens. Met aandacht en respect wordt de Lingam /Yoni in de massage meegenomen maar pas wanneer je gevoel daarmee helemaal in overeenstemming is.

Volgens de Taoïstische filosofie bevat de Lingam/Yoni reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op de corresponderende organen in het lichaam.

De energieën die tijdens een massage gebaseerd op Tantrische inzichten vrijkomen kunnen dagenlang zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel en innerlijke rust. Dit zijn de elementen om te komen tot ruimte in jezelf, jezelf beter te leren kennen en voelen. Je vergaart dieper inzicht over gedrag dat je doorgaans hanteert in contact of verbinding met jezelf en met anderen, rekening houdend met gevoelens van jezelf en van anderen, op weg naar een ruimer en plezieriger bewustzijn.

Velen van ons vechten tegen emotionele pijn. Wanneer je een massage gebaseerd op Tantrische inzichten ontvangt kun je de weg vrij maken voor een “emotional healing”. De massage is een waardevolle aanvulling in je ascentieproces.

De meest serieuze massage gebaseerd op Tantrische inzichten is de individuele vorm. Dat is omdat je dan niet afgeleid kan worden door geluiden van je partner of geneigd bent op elkaar te letten. Deze storende factoren verbreken het diepe contact met jezelf en de Tantrische Flow.Kan ik verwachten dat er binnen een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten respect is voor mijn persoonlijke grenzen

In de rol van de ontvanger kun je volledig jezelf zijn en accepteren zoals je bent. Er bestaat veel respect voor persoonlijke grenzen. Er is ruimte om je grenzen voorafgaand of tijdens de massage aan te geven zodat er niets wordt gedaan wat je niet prettig vindt.Ik (v) ben best nieuwsgierig naar een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten maar mijn angst om mezelf bloot te geven bij een vreemde man, houdt me tegen. Wat kan ik doenMocht de stap naar een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten te groot zijn, dan kun je als eerste stap een ontspanningsmassage gebaseerd op Tantrische inzichten overwegen.Ik zou graag als vrouw, een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten van een vrouw willen ontvangen

Ons aanbod is afgestemd op de kwaliteiten binnen ons bereik. Als een vrouw/vrouw Massage gebaseerd op Tantrische inzichten niet in ons aanbod staat, heeft dat daarmee te maken.Met welke reden wordt de Yoni of Lingam gemasseerd bij een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Tantra is om blokkades op te lossen en zo balans te creëren. Juist in het gebied van de Yoni of Lingam kan gekomen worden bij blokkades als schaamte, schuld, wantrouwen en eventueel misbruik. Daarom is een Yoni of Lingammassage gebruikelijk binnen een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten maar dat hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt .

Als je bijvoorbeeld het probleem van vroegtijdige zaadlozing op Tantrische wijze wilt aanpakken. Dan is een Lingammassage ongewenst. Het eerste dat je dan nodig hebt is ‘kalmeren’. Een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten waarbij geen Lingammassage wordt toegepast is dan het uitgangspunt.

Je wordt in een veilige omgeving op liefdevolle wijze begeleidt naar diep, eerlijk en intiem contact met jezelf. Als dit succesvol verloopt wordt je geleerd dit contact tijdens de hele massage te onderhouden. Je zult meer en meer verdieping vinden in je gevoelswereld. Met de inzichten die naar de oppervlakte komen kun je gemakkelijker de ongewenste patronen doorzien waar je eerder meestal niet gewaar van was. Je geeft hiermee een degelijke basis jezelf in een proces op natuurlijke wijze van het probleem af te helpen doordat je de ongewenste patronen leert ombuigen naar gewenste patronen. Je zult gaan dat je ook in het dagelijkse leven op meer ontspannen wijze in contact met jezelf en anderen komt te staan en je automatisch meer plezierigere situaties aantrekt.

Laat ons voorafgaand aan de massage gerust weten wat je affiniteit met Tantra is en/of wat je met de massage wilt bereiken.

De Massage gebaseerd op Tantrische inzichten zou je in een proces kunnen brengen waarbij je wel wat steun en sturing kunt gebruiken. Je kunt daarvoor een Tantrasessie in ons aanbod overwegen. Een Tantrasessie kan via een belafspraak maar via WhatsApp kan ook.Is er ruimte voor ejaculatie in een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Bij Tantra wordt niet naar een ejaculatie (zaadlozing) gestreefd, maar deze wordt zolang mogelijk uitgesteld. Als het moment komt, is het je eigen beslissing. Als je wilt ejaculeren zal je niet worden gehinderd maar de bedoeling is om een zaadlozing zo lang mogelijk uit te stellen om de Tantrische energie te kunnen opwekken. Als je ervoor kiest niet te ejaculeren, is er een prachtige ademhaling en spiercontrole techniek die kan helpen om een lichaamsomvattend orgasme tot stand te brengen. Daarmee is de weg naar een orgasme belangrijker; een spel van wisselende energie dat kan leiden tot een lichaamsomvattend orgasme. Bij totale overgave maakt een energiestroom zich van je meester waarna je volledige vrijheid en ontspanning ervaart en nog dagen lang gewaar kan zijn van een gevoel van zelfverzekerdheid en welbehagen .Ik wil een afspraak maken voor een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten . Moet ik nog iets meenemen

Het is handig om een pareo/omslagdoek of als je daarvan niet in het bezit bent, een handdoek mee te nemen die je om je heen kunt slaan. Wij verzorgen verder alle benodigdheden. Als je gedurende de wintermaanden snel last hebt van koude voeten, dan kun je sokken meenemen die je kan dragen tijdens de massage.Ik heb veel moeite of ben niet in staat om een orgasme te bereiken. Kan Tantra helpen

Afhankelijk van de oorzaak van het probleem, kan Tantra verhelderend werken. Er zijn krachtige Tantrische technieken die zowel vrouwen als mannen kunnen helpen een orgasme te bereiken. Met deze technieken leer je seksuele energie meestal veel verder op te bouwen dan je doorgaans beleeft in de gewone seksualiteit. Je leert jezelf instinctmatig richting te geven de weg vrij te maken tot het kunnen bereiken van een orgasme. Wanneer je die controle leert beheersen, beweeg je in de richting van een hoger, meer krachtig tot zelfs lichaamsomvattend orgasme, ook wel multi-orgasme of Tantrisch orgasme genoemd. Hiermee smelten emotionele blokkades op krachtige wijze weg zodat je levensenergie ook wel prana genoemd weer beter zal gaan doorstromen. Wanneer energie in je lichaam beter door gaat stromen kunnen lichamelijke en psychische ongemakken/kwalen verminderen tot verdwijnen. Welk termijn daarvoor staat is afhankelijk van hoe diep de kwaal is ingesleten.Vindt er penetratie plaats

Nee, penetratie met bewustzijn is een onderdeel van de Eeuwenoude Hoge Kunst, evenals gebruikmaking van de mond en de tong. Deze oefeningen zijn bedoeld om te praktiseren met je vaste Tantrapartner verderop in de Tantraleer in de Hogere Seksualiteit.

Het komt voor dat mensen ons vragen de Hoge Kunst te delen. Hieruit blijkt dat de Tantra nog niet goed is begrepen. Uiteraard ben je als vaste Tantrapartners vrij om energie uitwisseling te doen binnen Tantrische rituelen met andere Tantristen. Tijdens deze rituelen is geslachtsgemeenschap of andere handelingen uit de Hogere Seksualiteit ongebruikelijk. Als het wel gebeurt zoals bijvoorbeeld in de Tantra Puja dan gebeurt dat tussen vaste Tantrapartners. De meeste Tantristen hebben nooit meegedaan aan orgieën en zijn er ook geen getuige van geweest.

Een Tantrische energie-uitwisseling doe je niet om het vervullen van lichamelijke verlangens maar om verruiming te brengen in het (collectieve) bewustzijn.

Er vindt geen financiële vergoeding plaats voor een Tantrische energie-uitwisseling.

Wanneer je handelingen uit de Tantrische Hoge Seksualiteit wilt gaan praktiseren dan zit er niets anders op dan op zoek te gaan naar een vaste Tantrapartner.Wat zijn vaste Tantrapartners

Vaste Tantrapartners zijn meestal geliefden die middels het regelmatig praktiseren van Tantra zich op het pad begeven van het steeds weer en meer verruimen van het bewustzijn.Is een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten geschikt voor iedereen

Ons aanbod is geschikt voor iedereen vanaf 21 jaar die in goede lichamelijke conditie verkeert en bereid is de aandacht te richten op het uitbreiden van zelfkennis.

Bij verminderde weerstand, bijvoorbeeld in een herstelperiode na een operatie of bij medicijngebruik adviseren wij een Massage gebaseerd op Tantrische inzichten uit te stellen. Wanneer je onder behandeling bent bij een arts, behandelaar of specialist, ben je er verantwoordelijk voor dit voorafgaand aan het maken van de afspraak te melden.

Wij maken gebruik van natuurzuivere massageolie die doorgaans goed wordt verdragen. Wanneer je weet dat je gevoelig bent voor massageolie, denk hierbij aan allergische reacties, geef dit dan tijdig aan zodat we met elkaar een passende oplossing kunnen bedenken.Wat betekenen onze Sanskriet namen

We zijn geïnitieerd in de Tantra en luisteren naar onze Sanskrietnamen: Roshan en Amisha. Amisha betekent puur en zuiver en Roshan schijnend licht.Wat betekent Namasté

Namasté is een groet en een mudra (gebaar). Het woord heeft zijn oorsprong in het Sanskriet “nam” (buigen) en betekent “ik buig voor jou”.Wat is de betekenis van Lingam en Yoni

Lingam (mannelijk geslacht) betekent ‘Pilaar van Licht”. Yoni (vrouwelijk geslacht) betekent ‘Heilige plaats’.Hoe lang van te voren moet je reserveren

Het is mogelijk op de dag zelf telefonisch een afspraak te reserveren. Een afspraak dient wel uiterlijk 2 uur van te voren bevestigd te zijn. De kans dat een afspraak doorgang kan vinden, is uiteraard groter als je bijvoorbeeld één of twee weken van te voren reserveert. Om de kwaliteit van elke Tantra massage of sessie te garanderen, geven wij één tot maximaal twee massages of sessies per dag.