Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hieronder  gemakkelijk vinden in het overzichtelijke  uitklapmenu. 

 

Aangezien wij ook geadverteerd staan bij stichtingen in Nederland en Belgie, kan er een prijsverschil ontstaan. Dit heeft te maken met de commissie die wij extra moeten afdragen voor een eerste massage afspraak. Mocht je daarna echter weer voor een Tantramassage een afspraak willen maken, dan kan dat rechtstreeks en geldt er een lager tarief.

Tantra is een Eeuwenoude Hoge Kunst om seksuele extase te bereiken met als doel balans in jezelf te brengen. Het is een Sanskriet woord dat Kosmisch weefsel betekent. De eerste 3 letters ‘ Tan’ staat voor expressie en ‘tra’ staat voor bevrijding of verruiming. Tantra begint bij jezelf helemaal zoals je bent in het hier en nu.

Een zuivere en pure Tantramassage is een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve en sensuele massage met van oorsprong Oosterse elementen. Je kunt hierbij denken aan concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en seksuele energie. De kern van een Tantramassage ligt in het bijzonder in het langdurig opwekken van seksuele energie waarmee Tantrische energie ontstaat. Deze waardevolle energie wordt  verspreidt over het hele lichaam waarmee energie doorstroming wordt bevorderd  en verruiming van het bewustzijn ontstaat.

Een Tantramassage doe je om in overgave te genieten van je spirituele sensualiteit zonder hindernissen als schaamte, schuldgevoel of wantrouwen als je geen vaste Tantrapartner hebt. Met de Tantramassage bieden we je de mogelijkheid om Tantra te praktiseren, je huidige zelfkennis en intimiteit bewust te ervaren en jezelf te initiëren op het Tantrische Spirituele pad. Als je eenmaal weet waar jij jezelf op dat pad begeeft en je leeft met de intentie je hartsverlangens te vervullen dan dagen we je middels een Tantramassage uit een nieuw persoonlijk doel te introduceren. Dit doe je om goed voor jezelf te kunnen zorgen op weg naar vervulde verlangens verwezenlijkte ideeën en een overweldigend gevoel van welbehagen.

Tantra is bedoeld om vastzittende ongewenste energie, blokkades op te lossen, waarmee bewustzijnsverruiming ontstaat. Dat betekent dat die vastzittende ongewenste energie zoals bijvoorbeeld wantrouwen, angst, verdriet, boosheid…..eerst geraakt moeten worden. Het kunnen behoorlijk diepe wonden zijn die met behulp van de Tantramassage geraakt worden/naar de oppervlakte komen. 

Wanneer je daar angstig voor bent, heb je twee keuzes; verzoening met deze angst, of deze angst opruimen. 

Het risico dat je neemt, is dan dat je geconfronteerd wordt met deze vastzittende ongewenste energie = emotie. Deze emotie komt dan aan de oppervlakte in je huidig leven juist, om ze op te lossen. Ook al zit die emotie zo diep dat deze is ontstaan in je jeugd. Het zal duidelijk voelbaar zijn. Dat is meteen een teken dat de massage effectief is (geweest).

Dan komt er een proces op gang. Het is dan de bedoeling om deze emotie om te zetten in positieve energie door verbinding te maken met je hart. Daar heb je wilskracht, rust en ruimte voor nodig.

In de rol van de ontvanger kom je in de gelegenheid een innerlijke reis te maken, om de schatten van je eigen lichaam te ontdekken. Een Tantramassage bestaat uit een combinatie van liefdevolle, vloeiende, warme en sensuele aanrakingen over het hele lichaam welke je in volledige overgave kan ontvangen. Diepe ontspanning en zinnenprikkelend genot, doen je seksuele energie ontwaken. Sensuele aanrakingen brengen verdieping en verfijning van je gevoelsbeleving en tastzin.

De massage helpt je optimaal te kunnen genieten van je spirituele sensualiteit, terwijl je meer bewust wordt van je extatische reactie en de kracht daarvan. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones, de gevoelige gebieden van het lichaam bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt als het ware meegevoerd naar een toestand van ware extase. Als je deze opwinding vasthoudt, zal je seksuele gevoeligheid vergroten.
Je hele lichaam wordt één erogene zone, gevuld met steeds subtielere en meer extatisch wordende sensuele gevoelens. Met aandacht en respect wordt de Lingam /Yoni in de massage meegenomen maar pas wanneer je gevoel daarmee helemaal in overeenstemming is.

Volgens de Taoïstische filosofie bevat de Lingam/Yoni reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op de corresponderende organen in het lichaam.

De energieën die tijdens een Tantramassage vrijkomen kunnen dagenlang zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel en innerlijke rust. Dit zijn de elementen om te komen tot ruimte in jezelf, jezelf beter te leren kennen en voelen. Je vergaart dieper inzicht over gedrag dat je doorgaans hanteert in contact of verbinding met jezelf en met anderen, rekening houdend met gevoelens van jezelf en van anderen, op weg naar een ruimer en plezieriger bewustzijn.

Velen van ons vechten tegen emotionele pijn. Wanneer je een Tantramassage ontvangt kun je de weg vrij maken voor een “emotional healing”. De massage is een waardevolle aanvulling in je ascentieproces.

Er wordt bij de Tantramassage altijd rekening gehouden met de persoonlijke grenzen van de ontvanger. 

De massage die je ontvangt, ongeacht welke je kiest, bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Yoni (vagina) in de massage meegenomen. De Yoni bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.

De kern van een Tantramassage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot.

Nee, er vindt geen penetratie plaats.

 

Ons aanbod is afgestemd op de kwaliteiten binnen ons bereik. Wij hebben geen vrouw/vrouw Tantramassage in ons aanbod.

In de rol van de ontvanger kun je volledig jezelf zijn en accepteren zoals je bent. Er bestaat veel respect voor persoonlijke grenzen. Er is ruimte om je grenzen voorafgaand of tijdens de massage aan te geven zodat er niets wordt gedaan wat je niet prettig vindt.

Een Tantramassage doe je met de intentie om op spiritueel niveau het bewustzijn te verruimen/met het spirituele ontwakingsproces bezig te zijn. Het is belangrijk dat je er zoveel mogelijk blanco instapt. 

Het opwekken van seksuele energie kan uiteraard een zeer aangename ervaring zijn maar zeker niet bedoeld om lichamelijke verlangens in te vullen zoals het streven naar een hoogtepunt, de gever aan te raken of om de gelegenheid aan te grijpen pornoachtige beelden waar te nemen tijdens een Tantramassage. Je zou dan bezig zijn naar buiten te redigeren. In een gewone erotische massage is dat meestal wel mogelijk maar hier zou je de Tantra mee voorbij lopen omdat het ontwikkelen van bewustzijnsverruiming begint bij het ‘naar binnen keren’.

Dit is om te kunnen focussen in het ‘hier en nu’ bewustzijn… Om gedurende de massage volledig te kunnen voelen merken en ervaren van wat er op fysiek, emotioneel en mentaal niveau voor jou naar de oppervlakte mag komen, daarin te ontspannen/drijven/genieten en/of om eventuele ongewenste energie die naar de oppervlakte komt los te kunnen laten in plaats van door aanraking in de energie van de gever te zijn…..dat zou ook zonde zijn van je innerlijke reis.

Hoewel er bij de man niet wordt gestreefd naar een zaadlozing, kàn een Tantrisch orgasme (door er juist niet naar te streven) ontstaan doordat het de ruimte krijgt. Een Tantrisch orgasme gaat veel dieper en is intenser dan het hoogtepunt in de gewone seksualiteit.

Het opwekken van seksuele energie verloopt in een Tantramassage meestal anders dan in de gewone seksualiteit voor zowel de gever als ontvanger. Daar zit vaak de moeilijkheid, omdat je je leven lang meestal met gewone seksualiteit bezig hebt gehouden maar vergis je niet….Tantra is trainen! Bewustzijnsverruiming vereist trainen van het focussen naar binnen toe om uiteindelijk verbinding te kunnen maken op alle lagen; je fysieke- je emotionele- , mentale en astrale zelf.

Tantra helpt je daarbij door de opgewekte seksuele energie (de meest krachtige energie van de mens) dat meestal niet benut wordt in zijn volledigheid) niet uit te leven maar om op krachtige wijze in te zetten om blokkades op te lossen waardoor de energiestroom in je lichaam verbeterd en verruiming in het bewustzijn ontstaat.

Je krijgt een serieuze kans om Tantra te beoefenen en te ervaren. 

Allereerst is het van belang te weten, dat bij een massage de handelingen niet erotisch van aard zijn en dat de lingam of yoni massage pas doorgaat in onderlinge overeenstemming.

 

Tantra is om blokkades op te lossen en zo balans te creëren. Juist in het gebied van de Yoni of Lingam kan gekomen worden bij blokkades als schaamte, schuld, wantrouwen en eventueel misbruik. Daarom is een Yoni of Lingammassage gebruikelijk binnen een Tantramassage maar dat hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt.

 

Als je bijvoorbeeld het probleem van vroegtijdige zaadlozing op Tantrische wijze wilt aanpakken. Dan is een Lingammassage zelfs ongewenst. Het eerste dat je dan nodig hebt is ‘kalmeren’. Een Tantramassage waarbij geen Lingammassage wordt toegepast is dan het uitgangspunt.Je wordt in een veilige omgeving op liefdevolle wijze begeleidt naar diep, eerlijk en intiem contact met jezelf. Als dit succesvol verloopt wordt je geleerd dit contact tijdens de hele massage te onderhouden. Je zult meer en meer verdieping vinden in je gevoelswereld. Met de inzichten die naar de oppervlakte komen kun je gemakkelijker de ongewenste patronen doorzien waar je eerder meestal niet gewaar van was. Je geeft hiermee een degelijke basis jezelf in een proces op natuurlijke wijze van het probleem af te helpen doordat je de ongewenste patronen leert ombuigen naar gewenste patronen. Je zult zien dat je ook in het dagelijkse leven op meer ontspannen wijze in contact met jezelf en anderen komt te staan en je automatisch meer plezierigere situaties aantrekt.

 

Laat ons voorafgaand aan de massage gerust weten wat je affiniteit met Tantra is en/of wat je met de massage wilt bereiken.

Binnen Tantra zijn er  verschillende stromingen.
De kern van een Tantramassage is binnen alle stromingen gelijk; Tantra praktiseren doe je vanuit de intentie om vanuit liefde, jouw innerlijke spirituele vrijheid, of zo je wilt  ‘verlichting’ te laten ontstaan.

Wij voeren de Westerse Tantra.

Er vindt geen intakegesprek plaats. Je kunt natuurlijk wel bij aanvang in het kort vertellen waar je aan wilt werken en is er ruimte om je persoonlijke grenzen te bespreken.

Bij Feelsogood is er geen mogelijkheid om als stel op hetzelfde moment een Tantramassage te ontvangen. Uiteraard is een individuele massage wel mogelijk.

Wel is er voor stellen de mogelijkheid voor een interactieve Tantramassage of Workshop. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina “Tantra voor stellen”.

Ons aanbod is geschikt voor iedereen vanaf 21 jaar die in goede lichamelijke conditie verkeert en bereid is de aandacht te richten op het uitbreiden van zelfkennis.

Bij verminderde weerstand, bijvoorbeeld in een herstelperiode na een operatie of bij medicijngebruik adviseren wij een Tantramassage uit te stellen. Wanneer je onder behandeling bent bij een arts, behandelaar of specialist, ben je er verantwoordelijk voor dit voorafgaand aan het maken van de afspraak te melden.

Wij maken gebruik van natuurzuivere massageolie die doorgaans goed wordt verdragen. Wanneer je weet dat je gevoelig bent voor massageolie, denk hierbij aan allergische reacties, geef dit dan tijdig aan zodat we met elkaar een passende oplossing kunnen bedenken.

Mocht de stap naar een Tantramassage te groot zijn, dan kun je als eerste stap een ontspanningsmassage overwegen.

Het is handig om een pareo/omslagdoek of als je daarvan niet in het bezit bent, een handdoek mee te nemen die je om je heen kunt slaan. Wij verzorgen verder alle benodigdheden.

Afhankelijk van de oorzaak van het probleem, kan Tantra verhelderend werken. Er zijn krachtige Tantrische technieken die zowel vrouwen als mannen kunnen helpen een orgasme te bereiken. Met deze technieken leer je seksuele energie meestal veel verder op te bouwen dan je doorgaans beleeft in de gewone seksualiteit. Je leert jezelf instinctmatig richting te geven de weg vrij te maken tot het kunnen bereiken van een orgasme. Wanneer je die controle leert beheersen, beweeg je in de richting van een hoger, meer krachtig tot zelfs lichaamsomvattend orgasme, ook wel multi-orgasme of Tantrisch orgasme genoemd. Hiermee smelten emotionele blokkades op krachtige wijze weg zodat je levensenergie ook wel Prana genoemd weer beter zal gaan doorstromen. Wanneer energie in je lichaam beter door gaat stromen kunnen lichamelijke en psychische ongemakken/kwalen verminderen tot verdwijnen. Welk termijn daarvoor staat is afhankelijk van hoe diep de kwaal is ingesleten.

Nee, wij geven geen prostaatmassages

Bij de Tantramassage Basic wordt je hele lichaam gemasseerd met de handen en onderarmen. 

Bij de Sensitive is dat ook maar dan wordt de massage ingeleid met een Tantrisch ritueel om de zinnen op zeer subtiele wijze te kunnen prikkelen. Dit gebeurd met veren en een doek en is bedoeld om de opbouw van energie te verruimen. De massage is dan meer compleet en effectief. Dit is niet alleen tijdens de massage waar te nemen maar ook erna.Doordat je bij een Tantramassage bezig bent met het opwekken van seksuele energie wordt deze snel verward met een erotische massage.

De seksuele energie die wordt opgewekt bij een Tantramassage is echter een belangrijke energie die wordt benut en niet “uitgeleefd” zoals doorgaans in een erotische massage.

Wanneer je kiest voor een Tantramassage doe je dat bijvoorbeeld vanuit nieuwsgierigheid, het verruimen van je bewustzijn of meer kunnen genieten van je spirituele sensualiteit, dus met de wetenschap dat je niet werkt aan het vervullen van puur en alleen lichamelijke verlangens maar vooral aan de gang te gaan met en voor jezelf.

In de Tantramassage word je begeleid bij het ‘naar binnen’ redigeren om inzichten over jezelf te vergaren en jezelf beter te leren kennen. De inzichten zijn bedoeld om een proces op gang te brengen om je intieme hartverlangens te gaan vervullen.

Bij Tantra wordt niet naar een ejaculatie (zaadlozing) gestreefd. De bedoeling is om een zaadlozing zo lang mogelijk of geheel uit te stellen om de Tantrische energie te kunnen opwekken. Als je ervoor kiest niet te ejaculeren, is er een prachtige ademhaling en spiercontrole techniek die kan helpen om een lichaamsomvattend orgasme tot stand te brengen. Bij totale overgave maakt een energiestroom zich van je meester waarna je volledige vrijheid en ontspanning ervaart en nog dagen lang gewaar kan zijn van een gevoel van zelfverzekerdheid en welbehagen .

Een langer orgasme ervaren over het hele lichaam kan worden bereikt wanneer er juist niet naar wordt gestreefd. Dit doe je niet met je hoofd /gedachten/lichamelijke verlangens maar met je hart. Dit vereist veelal een omschakeling.

Reserveren kan tot uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de massage. Gelieve bij het maken van een afspraak een aantal data met tijdstip door te geven en te vermelden dat het voor een afspraak voor Roshan of Amisha is.

We zijn geïnitieerd in de Tantra en luisteren naar onze Sanskrietnamen: Roshan en Amisha. Amisha betekent puur en zuiver en Roshan schijnend licht.

Namasté is een groet en een mudra (gebaar). Het woord heeft zijn oorsprong in het Sanskriet “nam” (buigen) en betekent “ik buig voor jou”.

Lingam is de Sanskriet benaming voor het mannelijk geslacht en betekent ‘Pilaar van Licht”. Yoni is de Sanskriet benaming van het vrouwelijk geslacht en betekent ‘Heilige plaats’.

 

Zorg ervoor dat je fris gedoucht instapt. Je hoeft niets mee te nemen, tenzij je liever op een eigen handdoek ligt. 

Dat kan heel goed zo zijn. De sexuele energie blijft veel langer actief in je lijf met de bedoeling om blokkades op te lossen waardoor je levensenergie beter door kan stromen en je verruiming in je bewustzijn creëert, of je daar nu van gewaar kunt zijn of niet. Tantra is trainen om steeds dichter bij jezelf te komen, jezelf laag voor laag verder te ontwikkelen tot wie je werkelijk bent om volledig in je kracht te komen.

Zeer regelmatig mediteren kan je helpen bij het ontwikkelen van de waarnemingen van je huidige energie.

Jezelf werkelijk neer te zetten op het spirituele pad.

 

Je stapt een Tantramassage zo blanco mogelijk in omdat wat er mag gebeuren, wat er los mag komen om op te ruimen en of en hoe je een orgasme mag ervaren, altijd anders is omdat jij (en de gever) altijd anders in je (zijn of haar) vel zitt(en). Èn …Voelen merken en ervaren doe je in het hier en nu bewustzijn.

Het is dus beter om Tantra niet te vergelijken met gewone seksualiteit, je seksuele prestaties. Tantra is niet prestatie gericht op dat vlak, eerder een persoonlijke ontdekkingsreis waar je leert te accepteren wat er is.