Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Wellness

De Ontspanningsmassage gegeven door Roshan (m) of Amisha (v) is een cadeau voor jezelf en bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar!
Een Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken. Een Wellnessmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam centraal staat. De massage zorgt voor een diepe ademhaling. Het helpt lichaam en geest beter tot rust te brengen, los te komen van de dagelijkse stress, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Een ontspanningsmassage is erg geschikt als je jezelf uitgeblust of vermoeid voelt of last hebt van verkrampte en pijnlijke spieren.
Een Ontspanningsmassage is aangenaam om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid. Maar ook wanneer je niets mankeert kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.

Effectieve ontspanningstechnieken uit de intuïtieve massage en Reiki gecombineerd met grote strijkingen. Een aromaverdamper en een rustgevend muziekje zijn aanwezig. Tijdens de massage wordt er vrijwel niet gesproken. Ervaar zelf de weldaad van warme aanrakingen tijdens de massage en de nieuwe ruimte en energie die in jezelf vrij komt, waar je na de massage nog langere tijd gewaar van zult zijn.

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij alleen de rugzijde gemasseerd wordt. De nadruk ligt op ontspannen van de nek, rug en schouderpartijen. Een ontspanningsmassage is dus geen Tantramassage en bevat ook geen Tantrische elementen.

Het tarief voor een ontspanningsmassage is: 60 minuten 50,-