Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Tantra voor de man

Tantra door Amisha

Mogelijkheden : Maandag tot en met vrijdag 11.00 – 16.30 uur

Let op! Bij het maken van een afspraak voor een Tantramassage Basic of Tantramassage Sensitive, bevestig je te weten dat de handelingen bij een massage niet erotisch van aard zijn en dat de lingam massage pas doorgaat in onderlinge overeenstemming !

Tantramassage Basic

Deze massage is gebaseerd op de leer van de Tantrische Inzichten.
Het bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam. Naarmate de sessie vordert, worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Lingam in de sessie meegenomen. De Lingam bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
Bij deze Tantra sessie ligt de kern ook in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning tot verruiming van je bewustzijn.

Tarieven

60 minuten € 90,-
75 minuten € 110,-
90 minuten € 130,-

Tantramassage Sensitive

De Tantramassage Sensitive is een Tantra Basic maar dan uitgebreid met een Tantrisch ritueel waarbij op zeer zachte wijze de zinnen worden geprikkeld door middel van veren en een doek.

De kern van deze vorm ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

Tarieven

75 minuten € 120,-
90 minuten € 140,-


Coachingsgesprek gebaseerd op uit Tantrische inzichten

Tantra is bedoeld om blokkades op te lossen. In dit Coachingsgesprek wordt je begeleid in je persoonlijke ontwikkeling vanuit Tantrische inzichten. Het Coachingsgesprek is voor de man die bewust wil groeien naar meer plezier en vrijheid in het leven, zonder daarbij persoonlijke waardigheid te verliezen.

Vanuit mijn ervaring in de Tantra kan ik je sturing geven bij allerlei moeilijkheden waar je in je leven tegen aan loopt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan lastige situaties in relaties, (seksuele) onvrede, familiepatronen, conflictsituaties en meer. Deze sessie is afgestemd op je persoonlijke vraag.

Het Coachingsgesprek bevat geen massage. Je wordt in een ontspannen toestand gebracht waarbij ik je door middel van vragen help, om tot Tantrische Inzichten te komen.

Geef in een email, gericht aan feelsogoodamisha@xs4all.nl een korte beschrijving van je vraag of probleem en wat je wilt bereiken met het gesprek.

Tarief

€ 60,- per 45 minuten