Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Man 2 man Tantra

Man to man” massage gebaseerd op Tantrische inzichten

Als je als man op zoek bent naar een massage die Tantrische elementen bevat en jouw voorkeur uitgaat naar een man, dan is dit zeker iets voor jou. Je ontvangt een whole body massage gebaseerd op Tantrische inzichten. De kern van deze Tantra vorm ligt in het opwekken van jouw mannelijke energie en het verspreiden daarvan over het hele lichaam. Bij langdurig opwekken kan dit worden opgebouwd tot een Tantrisch orgasme. Dit lichaam omvattende orgasme doet je lichaam en geest ultiem ontspannen.

De massage ontvang je op een gerieflijke zachte massagebank in een warme, Oosters ingerichte ruimte met bijpassende muziek op de achtergrond. Ik maak gebruik van verwarmde, huidvoedende amandelolie, bestaande uit een mix van Jojoba en Vitamine E.

In een veilige omgeving mag je helemaal jezelf zijn, eventuele schaamte en schuldgevoelens loslaten. Je mag en kan in alle rust je overgeven aan de liefdevolle aanrakingen. Je wordt met respect behandeld en uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met jouw persoonlijke grenzen.

Gun jezelf zo’n massage waarbij ultieme ontspanning centraal staat…! 

Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en achteraf een korte evaluatie
Tarief € 85,-

Afspraken kunnen telefonisch via nummer +316 48769593 of per email naar feelsogoodroshan@xs4all.nl.

Mogelijkheden : Maandag tot en met vrijdag 11.00 – 16.30 uur of in de avond om 19.00 uur