Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Wat is Tantra

De oorsprong van Tantra ligt zowel in de Hindoestaanse als de Boeddhistische religie en wordt al duizenden jaren beoefend door yogi’s en yogini’s in India als spiritueel pad. Intimiteit en sensualiteit, zijn daar essentiële onderdelen van.

Veel mensen denken dat je alleen Tantra kan beoefenen als je een (Tantrische) partner hebt. Dat Tantra alleen met seks te maken heeft. Dat je je seksleven leert te verbeteren middels sekstechnieken zoals  ‘hoe voorkom ik dat ik vroegtijdig klaarkom’…of…‘hoe heb ik langer een erectie’. Deze onderwerpen zijn ook ingebed in de Tantra maar het praktiseren ervan houdt zoveel meer in dan samen langer en beter vrijen. Tantra begint echter niet bij de ander. Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’.

De missie van Tantra is om blokkades op te lossen, zodat we echtere en meer complete mensen worden.

Tantra is het in verbinding komen met je hart, je gevoelens en je lichaam.

Vanuit een liefdevolle benadering naar jezelf leer je ongewenste gevoelens, gedachten, gedrag en patronen te (h)erkennen en te doorbreken. Bewust je leven te verrijken met meer plezierige situaties. De krachtige energie die vrijkomt bij het praktiseren van Tantra helpt je aan inzichten die je nodig hebt bij de processen waar je doorheen zult gaan om je persoonlijke doelen te bereiken.

Bij regelmatig praktiseren kan je je bewustzijn meer en meer te verruimen op weg naar vervulde verlangens en verwezenlijkte ideeën en te voelen en erkennen wie jij werkelijk bent.

Anderen zullen je gaan zien als aantrekkelijker en liefdevoller. Je gaat stralen en brengt liefde over naar anderen. Je verruimt in hoge mate de kans om een liefdespartner in je leven te verwelkomen of je bestaande (liefdes)relatie(s) te doen bloeien.

Tantra daagt je uit om op een liefdevolle manier met elkaar om te gaan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.