Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Tantra voor de vrouw

Tantra geboden door Roshan

Voor afspraken ben ik bereikbaar op telefoonnummer +316 48769593.
Whatsapp berichten zijn mogelijk en emailen kan naar: feelsogoodroshan@xs4all.nl

Openingstijden : Maandag tot en met vrijdag 11.00 – 16.30 uur en in de avond om 19.00 uur

Onderstaand aanbod vindt plaats in een warme, Oosters ingerichte en sfeervol verlichte ruimte met bijpassende muziek op de achtergrond. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde en huid voedende amandelolie, bestaande uit een mix van Jojoba en Vitamine E.
In een veilige omgeving mag je helemaal jezelf zijn, schaamte en schuldgevoelens loslaten en in alle rust je overgeven aan de liefdevolle aanrakingen.

Uiteraard wordt er bij alle massages altijd rekening gehouden met de persoonlijke grenzen van de ontvanger en draag ik tijdens de massage een omslagdoek of yogabroek.

Tantra massage Basic

Deze basismassage is gebaseerd op de leer van de Tantrische Inzichten. Er wordt bij de massage altijd rekening gehouden met de persoonlijke grenzen van de ontvanger. Vooraf is er een kort kennismakingsgesprek met gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen.
De massage die je ontvangt, bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Yoni in de massage meegenomen. De Yoni bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
De kern van deze massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en achteraf evaluatie
Tarief € 75,-

Voorafgaand worden persoonlijke grenzen altijd besproken.

Tantra sessie Sensitive

De Tantra sessie Sensitive is als een Tantramassage basic maar dan uitgebreid met “Awakening the Senses”, een Tantrisch ritueel waarbij op zachte wijze de zinnen geprikkeld worden. Vooraf is er een kort kennismakingsgesprek met gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen en worden persoonlijke grenzen en te bereiken doelen besproken.

De massage die je ontvangt, bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van de handen en de onderarmen. Naarmate de massage vordert worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de Yoni meegenomen. De Yoni bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
De kern van deze massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense Ontspanning en Zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en evaluatie afloop
Tarief € 85,-

Voorafgaand worden persoonlijke grenzen altijd besproken.

Begeleiding persoonlijke ontwikkeling vanuit Tantrische inzichten

Tantra is bedoeld om blokkades op te lossen. In deze Coaching sessie wordt je begeleid in je persoonlijke ontwikkeling vanuit Tantrische inzichten. De Coaching sessie is voor de vrouw die bewust wil groeien naar meer plezier en vrijheid in haar leven, zonder daarbij persoonlijke waardigheid te verliezen.

Vanuit mijn ervaring in de Tantra kan ik je sturing geven bij allerlei moeilijkheden waar je in je leven tegen aan loopt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan lastige situaties in relaties, (seksuele) onvrede, familiepatronen, conflictsituaties en meer. De sessie is afgestemd op je persoonlijke vraag.

De Coaching sessie bevat geen massage. Je wordt in een ontspannen toestand gebracht waarbij ik je door middel van vragen help, om tot Tantrische Inzichten te komen.

Geef in een email, gericht aan feelsogoodroshan@xs4all.nl een korte beschrijving van je vraag of probleem en wat je wilt bereiken met de sessie.

Tarief

€ 40,- per 45 minuten

Recensies

Inge

Na de drempel om mezelf te laten verwennen direct een gevoel van opluchting bij de ontmoeting van Roshan. Een warme vriendelijke man die me snel op mijn gemak stelde. De kamer heerlijk op temperatuur met kaarsjes, zacht licht en fijne muziek en dan de mooi opgebouwde tantra belevenis… het overtrof mijn verwachtingen. Ongewoon genieten :-), een groot kado voor mezelf, echt blij mee!!

A. (anoniem)

Hey Roshan, ik vond het echt heel fijn. Ik was heel benieuwd van te voren en keek er naar uit, maar vond het ook wel spannend hoor.
Maar jij hebt wel een gave om de sfeer veilig en vertrouwd te maken. Dat is echt fijn. Dan kan en durf ik me ook gewoon over te geven en ontspannen. Ook achteraf nu heb ik er een goed gevoel over.
Wat ik vanmiddag al aangaf is, dat ik me sedert ik een paar keer bij je ben geweest me beter in mijn vel voel zitten. Ik voel me vol zelfvertrouwen, zowel op werk als privé. Volgens mij straal ik dat ook uit, ook als vrouw, en krijg ook leuke reacties. Mannen zien me weer staan en laten dat ook weten. Echt leuk.
Ik heb dit veel te lang niet gevoeld zo. Jammer achteraf.  Op mijn werk heb ik opeens meer en betere contacten.
Groet,

J. (anoniem)

Beste Roshan, de ervaring was onvergetelijk zoals ik ook al aangaf tijdens onze eerste kennismaking. Ik heb de tintelingen in mijn lichaam, die jouw warmte te weeg hebben gebracht, nog dagen gevoeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt.


IA. (anoniem)

Namaste Roshan en ontzettend bedankt voor de werkelijk fantastische Tantrische ervaring. Ik had het al een beetje zo ingeschat gezien mijn eigen ervaringen maar de anderhalf uur vlogen nog sneller voorbij dan ik had gedacht. En dat in een toestand van volkomen vertrouwde en liefdevolle aandacht van jou. Werkelijk onvoorstelbaar hoe je er moeiteloos in slaagde me volledig te ontspannen en te genieten van de flow van jouw tintelende en warme handen. Ik zweefde daarna naar huis, en dat gevoel bleef dagen lang aanwezig. En kan ik nog moeiteloos oproepen.

Anne

Het is twee weken geleden, maar nog iedere dag is er wel ergens een energiestroom, een moment van vreugde veroorzaakt door de geweldige tantra belevenis die ik van Roshan mocht ontvangen.
Het is een feest van ongedwongen streling, liefdevolle aanraking en vooral lange lijnen geweest. Vanaf het eerste moment dat jouw hand mijn huid raakte tot en met het laatste moment één uitgesponnen, intensieve streling. Een naadloos verloop van het ontspannen raken tot een diepe ontspanning waarbij ik in een gevoel van oneindigheid kwam, zowel qua ruimte als tijd. De lichte desoriëntatie na afloop gold ook mijn tijdsbesef. Anderhalf uur, maar het voelt als tweeënhalf. Het ongedwongen en oprechte geven, heb ik ook ervaren tijdens het maken van de afspraak, toen Amisha mij een sessie met Roshan adviseerde.  Bedankt voor deze kennismaking met Tantra.

Voor vragen verwijzen we je graag door naar de FAQ pagina van deze website