Wees welkom

Voor Tantra & massage, Wellness en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra is je goed voelen

ReviewsHieronder reacties van mensen die ons bezocht hebben, waar we bijzonder trots op zijn.
(Uiteraard hebben we eerst hun toestemming gevraagd om dit te mogen publiceren)

Roshan & Amisha Jullie zijn lieve mensen, voor ons was de tantra massage de eerste keer dus best wel even spannend, maar jullie zorgde er voor dat wij ons snel op ons gemak voelde, de massage was erg fijn en voelde goed voor ons allebei. Wij komen zekere snel nog eens terug. Dank jullie wel voor de fijne massage, lieve groetjes K & M.. tot gauw.

Hallo Beste Roshan en Amisha,
Wij zijn zojuist terug in Belgenland aangekomen in de regen… Zowel mijn vrouw als ik houden eraan u te melden hoe wij van onze sessie eergisteren genoten hebben. Het was gewoon fantastisch. Bedankt aan Roshan om zijn moeilijke opdracht tot een zo goed einde gebracht te hebben. mijn vrouw zelf was er verbaasd om. Tijdens een vorige sessie al een aantal jaren geleden, heeft zij een minder fijne ervaring opgedaan en dan is het steeds extra moeilijk dit geschonden vertrouwen terug goed te maken. Perfect gedaan.Ondertussen hebben wij gemerkt dat wij wat extra energie bij jullie opgedaan hebben die onze relatie zeker een extra push heeft gegeven en nog zal geven. Zeker voor herhaling vatbaar !!! Wie weet tot binnenkort – we willen er zeker nog eens een aantal dagen voor naar u komen ?! Nogmaals dank aan u beiden. C en J

Hallo Roshan en Amisha,
Ik wil even vertellen dat we het als zeer fijn hebben ervaren. We zijn zeker om en willen meer en intenser ervaren.
Het was heerlijk ontspannen en hebben echt genoten. Dank jullie wel voor jullie ontspannen sfeer. Groetjes M

Hey Roshan, ik vond het echt heel fijn. Ik was heel benieuwd van te voren en keek er naar uit, maar vond het ook wel spannend hoor. Maar jij hebt wel een gave om de sfeer veilig en vertrouwd te maken. Dat is echt fijn. Dan kan en durf ik me ook gewoon over te geven en ontspannen.
Ook achteraf nu heb ik er een goed gevoel over. Wat ik vanmiddag al aangaf is, dat ik me sedert ik een paar keer bij je ben geweest me beter in mijn vel voel zitten Ik voel me vol zelfvertrouwen, zowel op werk als privé. Volgens mij straal ik dat ook uit, ook als vrouw, en krijg ook leuke reacties. Mannen zien me weer staan en laten dat ook weten. Echt leuk. Ik heb dit veel te lang niet gevoeld zo. Jammer achteraf. Op mijn werk heb ik opeens meer en betere contacten. Fijn weekend en tot ziens! Groet, I.

P. en ik hebben afgelopen zaterdag erg genoten. Natuurlijk was het vooraf spannend en moesten we over een drempel heen stappen. De manier waarop jullie ons hierin hebben begeleid was werkelijk fantastisch. We zijn jullie daar dan ook erg dankbaar voor. Het was een fantastische ervaring die we niet meer zullen vergeten. Een prachtig huwelijks cadeau en de kers op de taart van het weekend. We gaan dan ook graag bij jullie terug komen. Eerst lekker op vakantie met het gezin en dan maken we weer een afspraak. Daar kijken we nu al naar uit. Een hele fijne dag en een liefdevolle groet van ons beide. P en P

Lieve Amisha & Roshan,
Drie maal is scheepsrecht… vorige week ben ik voor de derde keer bij jullie geweest en het was wederom een TOP-ervaring… Jullie liefdevolle, respectvolle en bijzondere aandacht voor mij, het is zo bijzonder, ik heb er geen woorden voor..
Opnieuw was ik toch wel een beetje nerveus, het blijft toch spannend om bij “vreemde” mensen over de vloer te komen. Hoe komt het toch dat dit gevoel gelijk weg is als jij, Roshan, de deur opent en me binnen vraagt en begeleidt naar boven. Je straalt een wel heel bijzondere rust en heel veel vertrouwen uit. Als ik bij jullie ben komt er gelijk een enorme rust over me heen, ongekend voor mij maar oh zo fijn………
Als dan even later Amisha zich ook in de tempel meldt is het zover en gaat het genieten beginnen. Dit zal permanent aanhouden, hoelang de sessie ook gaat duren.
Ook het eerste ritueel is zo fijn, zo knus en zo “intiem”…op dat moment sta ik al te tollen van geluk en in mezelf te zeggen: “laat dit lang duren, laat dit lang duren..”
Lieve, mooie mensen, ik ben zo blij dat ik jullie heb gevonden en ontmoet,.. Mijn leven is veranderd sinds ik jullie ken. Jullie manier van omgaan met elkaar en met mij heeft me ook een andere kijk op het leven gegeven.
Jullie behandeling en omgang is zo PUUR, zo liefdevol en zo respectvol, bij jullie kan ik mezelf zijn….
Op jullie website geef je aan wat jullie namen betekenen; Amisha betekent zoveel als puur en zuiver en Roshan schijnend licht. Ik durf wel te beweren dat ik het LICHT gezien heb en dat dit heel PUUR en ZUIVER schijnt…..!!
Een bezoek aan jullie tempel is keer op keer, een waar geschenk aan je totale zelf en……… FeelsoGood!

Beste Roshan en Amisha,
Zoals jullie weten waren we pasgeleden bij jullie voor onze eerste kennismaking met de tantra en hadden we de tantrasessie voor 2 uur geboekt bij jullie.
Deze sessie voor ons totaal positief bevonden. Voor R. een openbaring dat zij zich compleet kon “geven” aan een ‘haar onbekende’; voor mij een ervaring waarbij ik het gevoel kreeg een complete energie explosie te mogen ervaren waarbij ‘de terugval niet kwam’ en het sensuele gevoel bleef bestaan alsof een volgende energie explosie mogelijk zou zijn. Jullie adviseerden ons om als kennismaking de 2 uur tantrasessie te beleven, met recht een bijzondere belevenis en dat maakt ons nieuwsgierig naar een verdere kennismaking met tantra. Graag willen we de roes nogmaals beleven en wij weten niet of het mogelijk is om volgende week wederom een tantrasessie te kunnen krijgen? Is het dan zinvol om de tijdsduur te verlengen? We horen graag. Liefs en warme groet, P en R

Lieve Amisha & Roshan,
Als je ergens een heel fijne ervaring hebt gehad vraag je jezelf wel eens af of het nog beter kan…….. Ik weet sinds vanmiddag dat dat kan…. Wat heb ik deze tweede keer ontzettend genoten van jullie liefdevolle, respectvolle en bijzondere aandacht. Ik wist niet meer dat mensen elkaar zoveel liefde konden bieden, ik ken jullie nauwelijks maar heb zo’n ontzettend fijn, vertrouwd en goed gevoel bij jullie. Dit heb ik zelfs niet bij mijn beste vrienden.. Dit is dus wat Tantra met je doet..?? Niet zomaar even een massage maar aandacht, passie en een liefdevolle benadering die zijn weerga niet kent….
Voorafgaand aan dit tweede bezoek heb ik jullie gevraagd om een intense en lange sessie..
Nou dat is dus helemaal goed gekomen, ik ging wederom naar jullie toe met het idee van; “ik laat het wel over me heen komen”.. Wat hier in jullie tempel allemaal gebeurde overtrof mijn stoutste verwachtingen, bij het eerste ritueel raakte ik al in een soort flow, en dat bleef zo tot aan het einde…….. Tot op het moment dat ik aanbelde had ik nog twijfels over de tijdsduur, wil ik dat echt, kan ik dat, duurt het niet te lang, word het niet eentonig……..De tijd vloog en was voorbij voor ik er erg in had.
Nog enigszins wankel op mijn benen terug aangekleed en nog heel even met jullie gesproken, dat was wel heel kort trouwens.. Daarna 2 uur in de auto naar huis en dat was een reis met één grote glimlach. Ook nu nog zit ik heerlijk na te genieten meet een grote, grote smile op mijn gezicht. Ik hoop dat dit even aan blijft houden.
Op jullie site staat de volgende tekst: “TANTRA is behalve een diepgaande uiting van passie tussen geliefden ook een poort naar het spirituele ontwaken en goddelijk geluk” Volgens mij heb ik dat goddelijk geluk vanmiddag ervaren, ik wist echt waar niet, dat zoiets kon ontstaan tussen mensen die elkaar pas voor de tweede keer ontmoeten…
Een waar geschenk aan je totale zelf en……… FeelsoGood! Ik hoop op een vervolg en een vervolg en een vervolg……… Lieve Amisha & Roshan, ik hou van jullie….

Mijn man en ik hebben het hele weekend nog met een big smile rondgelopen. Heel erg bedankt nog daarvoor! We hebben van jullie massage genoten en het is wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Wat een cadeautje!!! Hartelijke groet B&A

Lieve mensen, Ik wil nog even bedanken voor de bijzondere ervaring die jullie ons hebben doen laten beleven. We zijn er nog steeds beiden helemaal vol van en hebben het er nog steeds over. Groetjes S

De ervaring was onvergetelijk zoals ik ook al aangaf tijdens onze eerste kennismaking. Ik heb de tintelingen in mijn lichaam, die jouw handen en jouw warmte te weeg hebben gebracht, nog dagen gevoeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt. Namaste en ontzettend bedankt voor de werkelijk fantastische massage. Ik had het al een beetje zo ingeschat gezien mijn eigen ervaringen maar de anderhalf uur vlogen nog sneller voorbij dan ik had gedacht. En dat in een toestand van volkomen vertrouwde en liefdevolle aandacht van jou. Werkelijk onvoorstelbaar hoe je er moeiteloos in slaagde me volledig te ontspannen en te genieten van de flow van jouw tintelende en warme handen. Ik zweefde daarna naar huis, en dat gevoel bleef dagen lang aanwezig. En kan ik nog moeiteloos oproepen.

Hallo Roshan en Amisha, Wederom dank jullie voor de sessie , wij hebben er beide intens van genoten nog steeds voel ik me heerlijk in mijn vel, bevrijd van spanning en blokkades het was weer byzonder, dank! Graag tot een volgende keer, harte groet, N

Hierbij willen wij jullie bedanken voor de heerlijke Tantra massage die wij vrijdag jl. van jullie hebben mogen ontvangen. E.voelt zich tot vandaag,ik heb haar net gesproken,erg prettig en is zeer energiek door de massage geworden.Ik daarin tegen,heb genoten van de massage,maar heb mij tot zondag heel erg leeg gevoeld.Ik heb het idee dat het mij, wat energie betreft, leeg gezogen heeft.Maar complimenten de massage die ik heb ontvangen was in één woord: Godzalig. Maar één ding staat vast, wij vonden het heerlijk.Niets dan lof over de Tantra massage en maken zeker over enige tijd weer bij jullie een afspraak.Jullie hebben zoals wij op de site hebben gelezen diverse behandelingen,misschien zeggen jullie dat wij ook eens een andere massage moeten uitproberen. Warme groeten, R & E

Hallo Amisha & Roshan,
Wat heb ik een bijzondere belevenis ondergaan, gistermiddag in jullie mooie Tantra tempel.
Ik was op jullie site terecht gekomen en deze sprak me enorm aan, de afspraak was erg snel gemaakt en toen kwamen de zenuwen… Ik ging me laten masseren door een stel, dus ook door een man…..
Nerveus en zenuwachtig maar tegelijkertijd ook erg spannend en bijzonder. Toen ik aanbelde en jij me begeleide naar binnen was het ijs snel gebroken, je verstaat de kunst om iemand snel op zijn gemak te stellen. Even later voegde Amisha zich bij ons en wat was het GELIJK AL fijn om met jullie te spreken over hetgeen mij zou gaan gebeuren. Zo relaxt, gelijk zoveel aandacht, een luisterend oor en zo fijn om jullie over je levensstijl te horen vertellen, alleen dit was al heel indrukwekkend….
Daarna begon het echte genieten, jouw handen om contact te maken, het “verhaal” dat Roshan voorlas en de muziek op de achtergrond in jullie mooie, intieme en warme tempel.
Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, wat is dit intens genieten…. Ik had geen idee meer wie aan welke kant zat, wie wat deed en welke handen van wie waren. Ik heb me geprobeerd over te geven, 9dat zal de volgende keren nog beter gaan) en dat is aardig gelukt. Ik heb een reis gemaakt, voor mijn gevoel “between heaven and earth”
Na afloop heb ik echt even tijd nodig gehad, en ook gekregen, om terug te landen op aarde. Wat een ervaring en ik heb nooit geweten of kunnen vermoeden dat het ook zonder “dat” zo verschrikkelijk fijn en intens kan zijn. We hebben nog even gesproken over de ervaring die ik had gehad en ook toen voelde ik me zo ontzettend goed en op mijn gemak bij jullie, het voelde alsof ik jullie al heel lang kende. HEERLIJK en zo’n ontzettend GOED GEVOEL.!
Dit is mijn gevoel, dit is wat ik zocht en nu eindelijk gevonden heb, mijn levenswijze gaat sinds gistermiddag veranderen.
Op de terugweg naar huis zat ik te stuiteren van de positieve energie en die voel ik ook nu nog, ben benieuwd hoe lang dit aanhoudt.
Jullie zijn zulke lieve mensen, het is lang geleden dat ik mensen als jullie ontmoet heb.
Eén nadeel….jullie zijn verslavend..!! Ik hoop dat er nog vele, vele sessies zullen volgen.
Dikke kus en een grote knuffel voor jullie allebei. TOT GAUW…
xx, J

Ik wil hierbij nog even bedanken voor de heerlijke massage! Ik heb nog steeds een heerlijk gevoel in m’n lijf. Hoewel ik direct erna niet echt iets anders voelde, heb ik dat daarna wel gehad.Kan het gevoel een soort van “oproepen” en voel dan wel de energie stromen! Ik wil zeker nog wel een keer terug komen en wil er wel wat meer van weten. Jullie alvast een fijn weekend toegewenst! M.

Ik zit nog steeds in een flow na de tantra van vorige week.. Ontzettend bedankt Groet Fr

Bedankt voor de heerlijke en “open” avond in jullie Tantra tempel, het was voor mij verrassend en heerlijk om zo ontspannen elkaar te ontmoeten waarvoor dank.Warme groet, J. N

we wilden jullie nogmaals bedanken voor de fijne massage. het was voor ons allebei heel bijzonder,waren nerveus en verrast. Voordien wisten we zeker dat we dit wilden,maar toch.
terug naar huis voelden wij ons zo goed,vrolijk. we kunnen er goed met elkaar over praten en denken hetzelfde hierover,het is goed voor ons geweest. Het is een stimulans voor onze relatie. we voelden ons echt bij jullie op ons gemak. ik denk dat jullie ons nog wel vaker zullen zien. Anoniem

Ik dank jullie voor de liefde en aandacht waarmee jullie mij tegemoet traden. Het aanraakspel in het begin was heel bijzonder, maar tegelijk geruststellend.
De massage bracht mij in een diepe rust, waarna toch weer alle energie ging stromen.
Gedurende de dagen die volgden, voelde ik steeds het weldadig effect van de sessie, en kon ik beter omgaan met de ziekte die mij het leven zuur maakt. Ik ben blij, jullie te hebben leren kennen. Liefs, R

de jaren dat ik nu langs kom hebben mij zo veranderd. Tantra heeft mij zeker veel zelfbewuster en veel zelfverzekerder gemaakt. Ik merk zelf dat ik heel anders in het leven sta. J. V. Sliedrecht

Het is twee weken geleden, maar nog iedere dag is er wel ergens een energiestroom, een moment van vreugde veroorzaakt door de geweldige tantra massage die ik van Roshan mocht ontvangen.
Het is een feest van ongedwongen streling, liefdevolle aanraking en vooral lange lijnen geweest. De massage is vanaf het eerste moment dat jouw hand mijn huid raakte tot en met het laatste moment één uitgesponnen, intensieve streling. Een naadloos verloop van het ontspannen raken tot een diepe ontspanning waarbij ik in een gevoel van oneindigheid kwam, zowel qua ruimte als tijd. De lichte desoriëntatie na afloop gold ook mijn tijdsbesef. Anderhalf uur, maar het voelt als tweeënhalf. Het ongedwongen en oprechte geven, heb ik ook ervaren tijdens het maken van de afspraak, toen Amisha mij een sessie met Roshan adviseerde. Bedankt voor deze kennismaking met Tantra. An

Wilde nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring! Ik vond het echt een bijzonder intense ervaring! Het heeft me veel inspiratie gegeven om me verder in de tantra te verdiepen! Ik moet je eerlijk zeggen.. ik heb in het verleden wel eens tantra massage ervaren… nu ik dit ervaren heb, lach ik daar om! Wat ik merkte is dat deze massage veeeeeel intenser was. Bij jouw massage was er veel meer aandacht voor het hele lichaam en ik had het idee dat er juist energie werd opgebouwd in plaats van ‘verschoten’. Groeten S.

Bedankt voor de heerlijke ontspannende massage. Ik heb er van genoten en kijk uit naar de volgende keer. Ben nieuwsgierig om meer te leren en te ervaren over Tantra. groetjes H

Nogmaals dank voor de warme en liefdevolle sessie, die ik vanmiddag met jullie heb mogen ervaren. Was in eerste instantie wel gespannen omdat ik niet wist wat me te wachten stond. Ik heb al verschillende tantra massages mogen ontvangen, dit was geheel nieuw voor me. Door jullie warmte en liefde en de rust die jullie uitstralen was de spanning snel weg en kon ik me overgeven aan het moment. Een hartverwarmende ervaring. Ik verheug me al op een volgende afspraak. Zou ook graag jullie nieuwsbrief willen ontvangen.Hartegroet, Jp

Ik vond het werkelijk super! Het was voor het eerst in een lange tijd, dat mijn gedachten nergens waren en tijdsbesef verdwenen was. Het was gewoon heerlijk om zo te mogen genieten van jullie warmte. Ik vind jullie hele fijne en bijzondere mensen. Ik kijk uit naar een volgende sessie met jullie. Tot gauw Liefs, J.

Het was weer geweldig. Veel dank. Groetjes, J.

Dank voor de plezierige, ontspannen en warme momenten en is zeker voor herhaling vatbaar. Gr. B. en V.

Na mijn eerste ervaring met een ontspannende massage door Amisha, was ik er voor mezelf uit, ik ga zeker terugkomen en een week later volgde een vierhanden massage volgens tantrische inzichten. Voor mij de eerste keer en toch wel spannend. Door de rust en aandacht van jullie beiden voelde ik mij snel op mijn gemak. Komplimenten ervoor. Ik voelde mij zo rustig dat ik niet meer voelde wie nu waar aan het masseren was. Ik ervoer totale ontspanning. Jullie warme handen voelden echt goed. Ik heb deze eerste tantra ervaring de smaak te pakken gekregen en kom zeker terug. Ook de tijd die jullie na de massage aan mij hebben besteed in het gesprek voelde alsof ik jullie al jaren als echte vrienden ken.
Jullie zijn prachtige mensen zowel uiterlijk als innerlijk die mij kracht geven om in een moeilijke periode van het leven weer licht aan het eind van de tunnel te doen zien.
De warmte en liefde die jullie uitstralen en geven tijdens de massage die moet je gewoon ervaren en dat er een vervolg komt moge duidelijk zijn. Tot gauw. R

Bij deze wil ik ontzettend bedanken voor de heerlijke Tantrische massages die jij mij hebt gegeven. 10 × heb ik daar al van mogen genieten ……. ; dat zegt toch wel genoeg . Je hebt heerlijke handen en geeft een fantastische massage !. Voor alle dames die -nog- niet durven : Je weet niet wat je mist !!! Ik gun iedere vrouw zo’n heerlijke massage ; puur en mooi …… een bijzondere ervaring . En Roshan is zeer betrouwbaar en integer. Ik hoop nog vaak van jouw massages te mogen genieten . Warme groet, Wilma De Tantra was overigens erg ontspannend en ik kan nog niet geloven dat 1,5 uur zo snel voorbij kunnen gaan. Complimenten aan jullie denk ik dus. E. E.

Allereerst natuurlijk mijn dank voor de overheerlijke massage, wat een rust wordt er uit gestraald
Heb er echt van genoten. Zoals ik al zei, ik kom snel een keer terug en ga nog meer genieten.
Met warme groeten RJ

Wil even bedanken voor de hele fijne massage. Dank daarvoor! Gisteren was een slechte dag voor mij, misschien niet de ideale uitgaans situatie om dan een massage te ontvangen. Toch voelde ik me na de massage weer een stuk beter en rustiger. Bedankt. Lieve groet beiden van A.K.

Ik heb uw site bij voorbaat al gewaardeerd met een 10, alleen al voor de manier hoe U de Klanten via de E-mail behandelt. W. uit Utrecht

We hebben enorm genoten en ons superveilig gevoeld bij jullie en in de opzet van de workshop. Het was een hele bijzondere, ontspannen en liefdevolle avond.
Heel veel liefs, M. en C.

Ik wilde nog even reageren op de workshop van gisteren. Het was een hele aparte ervaring. Er was helemaal geen schaamte en bovendien was er een heel onbevangen/open sfeer. Jij deed het trouwens ook heel goed. Het was zeker een hele leerzame workshop.
J. uit S.

I have had such a wonderful experience with tantric massage from Roshan. Success with you all the time. R. from Indonesia

Tantra heeft echt mij en mijn leven veranderd. Het heeft heel veel bij mij losgemaakt. Ik ben er heel erg door veranderd (o.a. vrijer en assertiever door geworden) Ik ben en blijf jou daar mijn hele leven dankbaar voor. Het heeft mij ook een hele andere kijk op het leven gegeven.
J.V.

Graag wil ik nog even reageren op mijn ervaringen met de workshop van donderdag. Ik had tevoren geen idee wat me te wachten stond. Maar ik heb me op die avond, en tot nu toe nog, verbaasd over de wijze van intimiteit die mogelijk was op die avond, met uiteindelijk twee voor mij totaal onbekende personen. Er was een geheel onbevangen sfeer waarbij er totaal geen gene was. Het was allemaal heel natuurlijk, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. In het algemeen wordt seksualiteit altijd beschouwd als “rommelen”, omdat het in de openbare moraal ongepast is. Graag wil ik me nu al opgegeven voor als er vervolgavonden worden gehouden. Ik vind het zeer uniek. Dank je voor deze prestatie. Hartelijke groet, Jan

Ik wilde even bedanken voor de energieke en ontspannende hotstone massage. Lang over nagedacht, maar altijd een beetje zoiets van…zou ik wel willen een keer maar waar? bij jullie wist ik dat de sfeer helemaal top is, dus maakte ik een afspraak.
Nou, je gaat me terugzien, Jim….verslavend gewoon…

Ik wil graag nog even melden dat ik jullie benadering erg prettig vond en dat ik voor mijn gevoel echt even in een andere wereld heb vertoefd. Ik vertrok met het gevoel bij vrienden op bezoek te zijn geweest. Groetjes H en B

Het was weer een geweldige sessie. Ik heb er echt van genoten. Ook onze gesprekken, voor na en tijdens deze sessies, waardeer ik zeer. Zeker ook wat je nu allemaal te vertellen had over Tantra. J. uit Sliedrecht ik had sowieso je nog wel even willen mailen,hoe fantastisch je massage was,de beste ooit!!!!!!!Ik mail wel weer. Leuk dat je gezorgd heb voor een gratis parkeerkaart. Tot ziens. J. uit Utrecht

Hierbij nog even me complimenten voor vanavond. De massage was echt geweldig, ik heb veel soorten uitgeprobeerd,door verschillende mensen, maar Jullie staan met stip bovenaan, en daarnaast zijn jullie ook nog lieve en warme mensen,super. Ik kom uiteraard terug. Bedankt en tot de volgende keer.
Warme groet R.

Lieve Mannen en Vrouwen, Ieder mens wil wel eens wat anders in zijn/haar leven ondergaan. Onderga nu eens een heerlijke Tantra sessie met dit lieve stel samen of hem alleen. Een Tantra sessie ondergaan met dit stel dat wil geen enkele man/vrouw missen. Dus Mannen/vrouwen schroom niet en maak eens een afspraak met hen en je waant je in de zevende hemel tijdens, maar ook na de behandeling. M.uit Rotterdam

Ik heb zojuist nog even een kijkje genomen op jullie website. Het ziet er allemaal echt fantastisch uit. Volgens mij is nu alles compleet, helder, en duidelijk. Het zal best wel een hoop werk geweest zijn maar het is echt een website geworden waar jullie trots op mogen zijn! De reacties zijn trouwens ook heel leuk om te lezen. Zeker als je leest hoe men jullie als stel ziet. Hartverwarmend! En terecht want jullie zijn ook een heel leuk stel! J. uit Sliedrecht

Bedankt voor mijn eerste echte tantra-ervaring, ik heb echt genoten.. en zoals ik al zei gisteren, ben ik twee keer ‘wakker’ geworden van de belletjes in jullie muziek.. totale ontspanning.. jullie warme handen voelde echt goed.. voelde echt dat ik aandacht kreeg, moest alleen ontspannen en alleen ontvangen; het respect dat jullie voor andere mensen hebben, mag alleen beantwoord worden met respect terug.. ik bewonder dat in jullie, echt waar.. J.L.

Alles verliep zo zuiver, zo harmonieus. Jullie zijn een prachtig stel. In deze tijd waar er zo veel opgelegd wordt, zowel geboden als verboden, zou men het volgen van zulke tantrische massage moeten opleggen aan jonge mensen. Het klinkt het utopisch maar zo zou er meer eerbied zijn voor mekaar en zouden er mogelijk minder huwelijken op de klippen lopen. Ik wens jullie nog veel sukses toe, in ieder geval voor herhaling vatbaar. H. uit Belgie

Jullie zijn prachtige mensen zowel uiterlijk als innerlijk die mij ultieme rust hebben gegeven met eveneens ultiem genot. L. Uit Amersfoort

Ik wil langs deze weg nog even bedanken voor de onvergetelijke ervaring die ik bij jullie mocht ondervinden.
Zoals ik al zei, er ging een wereld voor mij open en jullie zijn naast de ervaring nog eens hele lieve mensen. B. uit Den Haag Het was heel erg leuk jullie te ontmoeten en me door jullie op een HEERLIJKE manier te laten masseren.
Ik heb er,zoals ik vanmiddag al zei,heel erg van genoten,wat jullie duidelijk gemerkt hebben en hoop binnen niet al te lange tijd weer langs te kunnen komen. Het is mij echt SUPER bevallen maar dat kan ook niet anders met zo’n fijn stel als jullie. Nogmaals bedankt voor de nieuwe ervaring en de heerlijke massage. Bedankt voor de e-mails en een heel fijn weekend toegewenst. G.

Ook deze keer (de 2e voor mij) was weer helemaal SUPER. Ik heb er weer heerlijk van genoten en voel me weer als herboren wat ook niet anders kan met zo’n SUPERstel als jullie. De warmte en liefde die jullie uitstralen en geven tijdens de massage is niet uit leggen. Die moet je gewoon ervaren.
Jullie zijn gewoon stelletje kanjers van de bovenste plank. Ik hoop dat meer mensen zijn die gaan inzien hoe belangrijk een goede massage voor je lichaam en geest is en deze dan in jullie handen terecht komen want dan weet je zeker dat je goed zit. Nogmaals bedankt voor de overheerlijke massage.
Met warme voldane groeten en tot gauw, G.

Het was heerlijk om jullie samenspel te mogen ervaren. De subtiele aanrakingen, de warme strijkingen en de sfeer van oprechte aandacht en liefde voor mij als client. Ik voelde me als deelnemer aan de ceremonie onderdeel van onze drie-eenheid Ik kom zeker nog eens terug om dit opnieuw te mogen beleven A. uit Brabant

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de heerlijke massage en het goede gesprek.
Ik voel me heerlijk, fit en kan me goed bewegen. Roshan, je bent een goed masseur. C. Z

Ik heb nu enkele keren mogen genieten van jullie heerlijke handen, de gewone sessies zijn voor mij te kort, maar zelfs de langste sessie duurt niet lang genoeg voor mij. Zoals jullie mij de eerste keer hebben behandeld, dat gaf zoveel vertrouwen en liefde, was gewoon niet met woorden te beschrijven. De keren daarop hebben wij gekozen voor lange sessies en steeds met zijn drieën, ik voel mij hier heel erg goed bij. Zoals jullie zelf vertellen en omschrijven zijn deze sessies, Tantra, gericht op erotiek en niet op seks. De voldoening welke dit geeft is beter dan seks. De energie welke jullie me geven is zo krachtig, dat de eerste keer dat ik vrij na deze sessie geeft een hele goede en voldane ontlading. Zo vrij als jullie hiermee omgaan, zoveel voldoening geeft dit. Ik kan het een ieder aanbevelen. Hartelijke groet, W. (Oud-Beijerland)

Het was voor mij weer een hele ervaring om z’n heerlijke massage door Jullie mogen ontvangen en ondergaan. Zoals jullie beide iemand tot rust te kunnen brengen tijdens de massage. En ook die muziek die jullie nu hebben vindt ik zeker beter passen tijdens de massage. En ik zei al tegen jullie ik deed tijdens de massage zelf ook wat aan mij ademhaling,en was nu ook rustiger dan toen jullie voor de eerste keer hier waren. bedankt voor de heerlijke massage Groeten, M.