Wees welkom

Voor Tantra en Reiki

Tantra is verbinding

Ontdek de godin of god in jezelf

Tantra brengt balans

Tantra is versmelting

Tantra is je goed voelen

Tantra begint bij jou, in het ‘hier en nu’

Reviews

Hieronder reacties van mensen die ons bezocht hebben, waar we bijzonder trots op zijn.

Hoi Amisha, ik wil jou laten weten dat de tantra massage van afgelopen donderdag overheerlijk was. Het was voor mij de eerste keer bij jou en vond best spannend, maar je stelde mij door de massage al snel op mijn gemak, de massage was erg fijn en ik geniet er nu na 2 dagen nog steeds van. Het geeft mij veel ontspanning in mijn lichaam en verruiming in mijn gedachten. Ik kom graag snel weer langs. Dankjewel voor de fijne massage!

Hey Roshan, ik vond het echt heel fijn. Ik was heel benieuwd van te voren en keek er naar uit, maar vond het ook wel spannend hoor.
Maar jij hebt wel een gave om de sfeer veilig en vertrouwd te maken. Dat is echt fijn. Dan kan en durf ik me ook gewoon over te geven en ontspannen.
Ook achteraf nu heb ik er een goed gevoel over.
Wat ik vanmiddag al aangaf is, dat ik me sedert ik een paar keer bij je ben geweest me beter in mijn vel voel zitten Ik voel me vol zelfvertrouwen, zowel op werk als privé. Volgens mij straal ik dat ook uit, ook als vrouw, en krijg ook leuke reacties. Mannen zien me weer staan en laten dat ook weten. Echt leuk.
Ik heb dit veel te lang niet gevoeld zo. Jammer achteraf. Op mijn werk heb ik opeens meer en betere contacten.

Fijn weekend en tot ziens! Groet, I.

Goedemorgen Amisha,

Bedankt nog en het was wederom bijzonder en ook leerzaam gisteren, bedankt en fijne dag vandaag! Groet H

Goede morgen Roshan,

Nogmaals bedankt voor de fantastische tantrasessie van gisteravond! Het was echt adembenemend! Vanaf het eerste moment voelde het voor mij goed. En dat gevoel ging over in een vorm van gelukzaligheid!

Het was net of ik gisteravond in de auto naar huis zweefde. Vannacht heel goed en lekker geslapen. En nu nog steeds heb ik een heerlijk niet te omschrijven gevoel in mijn lijf. 

Tot een volgende keer! Br.

Hoi Amisha,

Wou nog even zeggen dat ik enorm genoten heb gisteravond bij jou en bovendien dat ik een hele speciale bijzonder welkome ervaring rijker ben. 

Nog bedankt daarvoor!!!

Gr. E.

Goedemorgen Roshan,
 
De ervaring was onvergetelijk zoals ik ook al aangaf tijdens onze eerste kennismaking. Ik heb de tintelingen in mijn lichaam, die jouw handen en jouw warmte te weeg hebben gebracht, nog dagen gevoeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt. Namaste en ontzettend bedankt voor de werkelijk fantastische massage. Ik had het al een beetje zo ingeschat gezien mijn eigen ervaringen maar de anderhalf uur vlogen nog sneller voorbij dan ik had gedacht. En dat in een toestand van volkomen vertrouwde en liefdevolle aandacht van jou. Werkelijk onvoorstelbaar hoe je er moeiteloos in slaagde me volledig te ontspannen en te genieten van de flow van jouw tintelende en warme handen. Ik zweefde daarna naar huis, en dat gevoel bleef dagen lang aanwezig. En kan ik nog moeiteloos oproepen.

Amisha, Ik voel me heel fijn sinds jouw massage afgelopen maandag. Ik ben  productief, gefocust en creatief geweest deze week. 

Ik loop nog steeds op wolken. Het was hemels. Dank, J

“He, dus niet meer in de randstad ?”
Jammer, ik ben lang geleden bij jullie geweest en nog NOOIT zo’n goede tantrabehandeling gehad, is me altijd bijgebleven. Mochten jullie ooit weer eens een sessie in de randstad geven, hou ik me aanbevolen.”
Vriendelijk bedankt voor jullie snelle respons.
A

Het is twee weken geleden, maar nog iedere dag is er wel ergens een energiestroom, een moment van vreugde veroorzaakt door de geweldige tantra massage die ik van Roshan mocht ontvangen.
Het is een feest van ongedwongen streling, liefdevolle aanraking en vooral lange lijnen geweest. De massage is vanaf het eerste moment dat jouw hand mijn huid raakte tot en met het laatste moment één uitgesponnen, intensieve streling. Een naadloos verloop van het ontspannen raken tot een diepe ontspanning waarbij ik in een gevoel van oneindigheid kwam, zowel qua ruimte als tijd. De lichte desoriëntatie na afloop gold ook mijn tijdsbesef. Anderhalf uur, maar het voelt als tweeënhalf. Het ongedwongen en oprechte geven, heb ik ook ervaren tijdens het maken van de afspraak, toen Amisha mij een sessie met Roshan adviseerde. Bedankt voor deze kennismaking met Tantra. An

Hallo Amisha Na 6 dagen nog steeds na genieten van de Sensitieve Tantramassage van Amisha. Na een lange periode van stress ben ik weer door jou gemasseerd. Het is een grote ontlading van stress en alle spanningen in mijn lichaam zijn verdwenen. Amisha bedankt en verheug me op de volgende keer. Ik wil jouw Sensitieve Tantramassage graag van harte aanbevelen! HS.

Ik heb uw site bij voorbaat al gewaardeerd met een 10, alleen al voor de manier hoe U de Klanten via de E-mail behandelt. W. uit Utrecht

Ik wil hierbij nog even bedanken voor de heerlijke massage! Ik heb nog steeds een heerlijk gevoel in m’n lijf. Hoewel ik direct erna niet echt iets anders voelde, heb ik dat daarna wel gehad.Kan het gevoel een soort van “oproepen” en voel dan wel de energie stromen!

Ik wil zeker nog wel een keer terug komen en wil er wel wat meer van weten.

Alvast een fijn weekend toegewenst! M.

Roshan, de jaren dat ik nu langs kom hebben mij zo veranderd. Tantra heeft mij zeker veel zelfbewuster en veel zelfverzekerder gemaakt. Ik merk zelf dat ik heel anders in het leven sta.
J. V. Sliedrecht

Namasté Amisha, je hebt me geweldig geholpen met de massage. Mooie energie geef je, en ik voel me ontspannen en minder blokkades, juist wat ik nodig had nu. Een dikke knuffel, Ben

Het was weer geweldig. Veel dank. Groetjes, J.

Hallo, Ik zit nog steeds in een flow na de tantra van vorige week..
Ontzettend bedankt Groet Fr

Bij deze wil ik ontzettend bedanken voor de heerlijke Tantrische massages die jij mij hebt gegeven. 10 × heb ik daar al van mogen genieten ……. ; dat zegt toch wel genoeg . Je hebt heerlijke handen en geeft een fantastische massage !. Voor alle dames die -nog- niet durven : Je weet niet wat je mist !!! Ik gun iedere vrouw zo’n heerlijke massage ; puur en mooi …… een bijzondere ervaring . En Roshan is zeer betrouwbaar en integer. Ik hoop nog vaak van jouw massages te mogen genieten . Warme groet, Wilma

De Tantra was overigens erg ontspannend en ik kan nog niet geloven dat 1,5 uur zo snel voorbij kunnen gaan. Complimenten . E. E.

Ik heb zojuist nog even een kijkje genomen op jullie website. Het ziet er allemaal echt fantastisch uit. Volgens mij is nu alles compleet, helder, en duidelijk. Het zal best wel een hoop werk geweest zijn maar het is echt een website geworden waar jullie trots op mogen zijn! De reacties zijn trouwens ook heel leuk om te lezen. Zeker als je leest hoe men jullie als stel ziet. Hartverwarmend! En terecht want jullie zijn ook een heel leuk stel! J.

 Goedemorgen Amisha.

Bij deze wou ik laten weten dus goed thuis te zijn gekomen met een overheerlijk gevoel wat je bij mij heb losgemaakt. Diep geslapen en ik voel me ander (beter) als voorheen. Moeilijk te omschrijven maar wou je gewoon bedanken ook. Ik kom zeker een keer weer, gouden handen heb je

Wilde nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring! Ik vond het echt een bijzonder intense ervaring! Het heeft me veel inspiratie gegeven om me verder in de tantra te verdiepen! Ik moet je eerlijk zeggen.. ik heb in het verleden wel eens tantra massage ervaren… nu ik dit ervaren heb, lach ik daar om! Wat ik merkte is dat deze massage veeeeeel intenser was. Bij jouw massage was er veel meer aandacht voor het hele lichaam en ik had het idee dat er juist energie werd opgebouwd in plaats van ‘verschoten’. Groeten S.

We hebben enorm genoten en ons superveilig gevoeld bij jullie en in de opzet van de workshop. Het was een hele bijzondere, ontspannen en liefdevolle avond.

Heel veel liefs, M. en C.

I have had such a wonderful experience with tantric massage from Roshan. Success with you all the time. R. from Indonesia

Hoi Amisha

Ik had jou gezegd dat ik een vrij nuchtere man ben ik weet niet hoe je het gedaan hebt maar het heeft wel degelijk iets met mij gedaan ik merk het aan mijzelf dat ik rustiger word en s.avonds relaxter op de bank zit sinds gisteren dat is voor mij een rare gewaar wording omdat ik normaal altijd wel bezig ben met iets maar heb gewoon een avond tv gekeken en moet ook eerlijk toegeven dat ik relaxt bij jou de deur uitstapte en ik blij ben dat ik de stap heb gezet om het te ervaren en je hebt mij ook echt gerust gesteld bij de eerste keer dank je wel zijn simpele woorden en worden vaak gezegd maar amisha meen het oprecht dank je wel je hebt duidelijk iets veranderd in mij en ik ben er nog niet dat weet ik ook maar de rust die ik voelde op de masagetafel zou niet weten wanneer ik dat voor het laatst gevoeld heb .

ik sta er nu nog versteld van wat je tot nu toe al teweeg hebt gebracht in mijn lichaam en hoofd 

 

Allereerst natuurlijk mijn dank voor de overheerlijke massage,
wat een rust wordt er uit gestraald
Heb er echt van genoten. Zoals ik al zei, ik kom snel een keer terug en ga nog meer genieten.

Met warme groeten RJ

Bedankt voor de heerlijke ontspannende massage. Ik heb er van genoten en kijk uit naar de volgende keer. Ben nieuwsgierig om meer te leren en te ervaren over Tantra. groetjes H

Lieve Mannen en Vrouwen, Ieder mens wil wel eens wat anders in zijn/haar leven ondergaan. Onderga nu eens een heerlijke Tantra sessie met dit lieve stel van haar of hem. Een Tantra sessie ondergaan met dit stel dat wil geen enkele man/vrouw missen. Dus Mannen/vrouwen schroom niet en maak eens een afspraak met hen en je waant je in de zevende hemel tijdens, maar ook na de behandeling. M.uit Rotterdam

Hartelijk dank voor je fijne massage Amisha . Ik wil om de 3 maanden bij je terugkomen voor een massage. 

Het lichaam voelt vitaal aan, heb inmiddels ook al water gedronken voor de afvoer van afvalstoffen te optimaliseren. 

Het is ook zo na de massage dat mijn lichaam minder te leiden heeft van de Aandoening die ik heb.

Groetjes Daniël.

Wil even bedanken voor de hele fijne massage. Dank daarvoor! Gisteren was een slechte dag voor mij, misschien niet de ideale uitgaans situatie om dan een massage te ontvangen. Toch voelde ik me na de massage weer een stuk beter en rustiger. Bedankt. Lieve groet van A.K.

Beste Roshan, ik had sowieso je nog wel even willen mailen,hoe fantastisch je massage was,de beste ooit!!!!!!!Ik mail wel weer. Leuk dat je gezorgd heb voor een gratis parkeerkaart. Tot ziens. J. uit Utrecht

Graag wil ik nog even reageren op mijn ervaringen met de workshop van donderdag. Ik had tevoren geen idee wat me te wachten stond. Maar ik heb me op die avond, en tot nu toe nog, verbaasd over de wijze van intimiteit die mogelijk was op die avond, met uiteindelijk voor mij totaal onbekende personen. Er was een geheel onbevangen sfeer waarbij er totaal geen gene was. Het was allemaal heel natuurlijk, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. In het algemeen wordt seksualiteit altijd beschouwd als “rommelen”, omdat het in de openbare moraal ongepast is. Graag wil ik me nu al opgegeven voor als er vervolgavonden worden gehouden. Ik vind het zeer uniek. Dank je voor deze prestatie.
Hartelijke groet, J.

Na 2 dagen nog steeds na genieten van de sensitieve tantramassage van Amisha. Wat een verruiming van lichaam en geest. Alle spanningen in mijn lichaam zijn verdwenen. Amisha bedankt en verheug me op de volgende keer.

Beste Roshan, Ik wilde nog even reageren op de workshop van gisteren. Het was een hele aparte ervaring. Er was helemaal geen schaamte en bovendien was er een heel onbevangen/open sfeer. Jij deed het trouwens ook heel goed. Het was zeker een hele leerzame workshop.

J. uit S.

Ha Amisha

Dank je wel voor de hele bijzondere tantra massage vanavond. Heel mooi heel gepast en mooi hoe je de seksuele energie hebt laten stromen in over mijn lichaam zonder dat dit tot een ejaculatie heeft geleid. Dat heb je heel mooi, liefdevol en vol aandacht gedaan en daar heb ik erg van genoten. Dank je wel

Liefs

Hallo Roshan, Tantra heeft echt mij en mijn leven veranderd. Het heeft heel veel bij mij losgemaakt. Ik ben er heel erg door veranderd (o.a. vrijer en assertiever door geworden) Ik ben en blijf jou daar mijn hele leven dankbaar voor. Het heeft mij ook een hele andere kijk op het leven gegeven.

J.V.

Goedemorgen Amisha, wil je nogmaals bedanken voor de prachtige en heerlijke sessie van gisteren, erg van genoten. Geslapen als een marmot……..werd pas om half tien wakker…….

Hierbij nog even me complimenten voor vanavond. De massage was echt geweldig, ik heb veel soorten uitgeprobeerd,door
verschillende mensen, maar Jullie staan met stip bovenaan, en daarnaast zijn jullie ook nog lieve en warme mensen,super.
Ik kom uiteraard terug.

Bedankt en tot de volgende keer.

Warme groet R.

Het was weer een geweldige sessie. Ik heb er echt van genoten. Ook onze gesprekken, voor na en tijdens deze sessies, waardeer ik zeer. Zeker ook wat je nu allemaal te vertellen had over Tantra. J.

Door de rust en aandacht voelde ik mij snel op mijn gemak. Complimenten ervoor. Ik voelde mij zo rustig. Ik ervoer totale ontspanning.
Ik heb deze eerste tantra ervaring de smaak te pakken gekregen en kom zeker terug. Ook de tijd die na de massage aan mij werd besteed in het gesprek voelde alsof ik jullie al jaren als echte vrienden ken.
Jullie zijn prachtige mensen zowel uiterlijk als innerlijk die mij kracht geven om in een moeilijke periode van het leven weer licht aan het eind van de tunnel te doen zien.
De warmte en liefde die jullie uitstralen  Tot gauw. R